Prodej dřevostavby, Kamenná, 101 m2

Kamenná

4 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 304 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kamenné

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Vážení klienti, aktuálně zařazujeme do nabídky rodinný dům na prodej před dokončením, kdy finální vzhled, dispozice a vybavení budou ponechány na přání zájemce, tak jako možnost dokončení s vlastním stavebníkem, či zprostředkovaným. Nemovitost se nachází v klidné obci Kamenná nedaleko Mohelnice a Zábřeha na Moravě. Dům o výměře 101m2 se nachází na pozemku o rozloze 843m2.
Stavba je aktuálně ve fázi, kdy lze její dispozice a vzhled maximálně přizpůsobit vlastním přáním a potřebám ohledně dispozic, materiálů podlah, sanity, stylu kuchyně, terasy apod. Obvodové zdi jsou zbudovány z KVH hranolů 16cm, venkovní záklop OSB deskou o šířce 18mm, zatepleno polyestyrenem o tloušťce 15 cm.
Dům disponuje betonovou glazovanou střešní krytinou v černé barvě, zateplením, kdy finální barva fasády již bude záviset na volbě zájemce, okny s troj-skelnou výplní, základní definice příček v prostoru dle navrhovaného půdorysu (lze změnit).
Pozemek disponuje vlastní vrtanou studnou s pitnou vodou, septikem, přípojkou na elektřinu.
Kanalizace a rozvody vody v obci jsou aktuálně ve fázi schváleného projektu, kdy finalizaci lze očekávat zhruba za rok, kdy i tento dům může být připojen na vodovodní řad a obecní kanalizační síť.

Variabilní finalizace domu včetně pozemku obsahuje topení, ideálně podlahové, zdroj tepla a ohřevu vody, krb, dokončení koupelny a WC, dokončení kuchyně a obývací místnosti, následně oplocení, pokládka venkovní dlažby, dostavba pergoly a v neposlední řadě variantní úprava dispozice. V případě zájmu lze také zajistit veškeré dokončovací práce prostřednictvím prodávajícího a na něj navázaný stavební subjekt.
Nemovitost po dokončení bude v kategorii velmi úsporných domů, kdy lze počítat s velmi nízkou energetickou náročností.

Financování této nemovitosti Vám zajistíme certifikovaným finančním poradcem. Pro více informací a sjednání prohlídky prosím kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
4 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kamenná
ID
02158
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
101 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
843 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Jaroslav Vojta

Jaroslav Vojta

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 65 lidí

Prodejce

Martin Ferianec

Martin Ferianec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje dřevostaveb v Kamenné (okr. Šumperk)?


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu