Prodej vily, Městec Králové, 28. října, 246 m2

28. října, Městec Králové

9 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 47 180 Kč /za měsíc

(provizi hradí kupující)

Prémioví partneři v Městci Králové

Úklidové služby

Informace k domu

Dámy a pánové,

Dovolte nám s radostí představit tento realitní klenot, který míří do prodeje právě teď. Dechberoucí prvorepubliková vila z roku 1933 je nejen architektonickým skvostem, ale také živoucím svědectvím času, kdy byla postavena. Pevně věříme, že ji brzy najdeme majitele, který ocení každý její detail a vytvoří si zde svůj vysněný domov nebo rodinné sídlo.

Samotná vila stojí v klidné okrajové části v Městci Králové a rozpíná se na pozemku dostačujících 814m2 kde naleznete mimo vily také garáž s elektrickými vraty a kamenný krb se zázemím, které se nemůže dočkat až zde v letních měsících uspořádáte kolaudační grilovačku.

Po vstupu hlavními dveřmi do samotné vily se ocitnete v prosklené zimní zahradě, která vás přivítá svojí prostorností a světlostí. Do dominanty domu, kterou je zaručeně vstupní hala se dostanete zachovalými dřevěnými dveřmi se skleněnými výklenky a její atmosféra vás vtáhne do minulosti ať chcete nebo ne. Vzdušný prostor, vysoké stropy, kamenné sloupy a dřevěné schodiště, to vše vás doslova ohromí.

Celková podlahová plocha domu dosahuje více jak 360m2. Ta hlavní část pro žití se rozkládá do dvou podlaží, ale je zde i možnost se dále realizovat v půdních prostorách či v suterénu. Celá vila je podsklepena a naleznete zde několik místností, které čekají až jí přetvoříte například v krásný vinný sklípek. Meze se zde opravdu nekladou a vše je jen otázkou stylu a prostředků.

Vila prošla v nedávných letech modernizací fasády, oken a také střechy, tím pádem nic nebrání prodeji a okamžitému využívání dle vašeho gusta.

Řádků bylo dost, pokud vás tato nemovitost ohromila tak jako nás, neváhejte se na nás obrátit, poskytneme vám širší informace a rovnou vám můžeme zarezervovat místo na prohlídce.

Rádi vás nemovitostí provedeme a už teď se na vás těšíme.

Parametry domu

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
28. října, Městec Králové
ID
55246
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
246 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
814 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Městci Králové?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu