Prodej kanceláře, Sokolov, Nádražní, 900 m2

Nádražní, Sokolov

19 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 94 838 Kč /za měsíc

(vč. právního servisu, advokátní úschovy a probize RK)

Prémioví partneři v Sokolově

Informace k nemovitosti

Nabízíme exkluzivně k prodeji prostornou víceúčelovou administrativní budovu v Sokolově s pozemkem o rozloze 719 m². Jedná se o jedinečnou investiční příležitost se zajímavým a stálým výnosem. Současná obsazenost činí přes 90%.

Celková podlahová plocha budovy je 909 m². V domě jsou 3 nadzemní podlaží a suterén.

Nájemci oceňují především vkusně zrekonstruované vnitřní prostory a velmi přijatelné nájemné díky nízkým provozním nákladům.

Suterén (202 m²): sklepní prostory, kotelna.

Přízemí (228 m²): 2 obchodní prostory se zázemím (117 m² a 73 m²), s výlohami, každý s vlastním vchodem z ulice. Zázemí: kancelářské a skladové prostory, wc, kuchyňka, sprchový kout

1. a 2.patro (237 m² a 242 m²): 17 kanceláří pro individuální využití (10-21 m²). Zázemí: wc 2x, kuchyňka 2x, koupelna + sprcha 2x Bytová jednotka (93 m²) o velikosti 3+1+šatna ve 2. patře.
Vybavení a Stav Budovy: vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva. Městská vodovodní přípojka a veřejná kanalizace. Plynová přípojka v roce 2024.

Venkovní Prostory: zahrada se zastřešenou terasou a barem za domem. Garáž pro jeden automobil. Dostatek parkovacích míst na veřejném parkovišti před budovou.

Atraktivní investiční příležitost: přenechání domu včetně nájemních smluv. Kancelářské a obchodní prostory jsou výhodně pronajímány, generující zajímavý zisk. Tato nemovitost je skvělou investicí s potenciálem pro další rozvoj.

Bližší informace o budově a financích Vám velmi rádi sdělíme osobně. Neváhejte nás kontaktovat ke sjednání schůzky a prohlídky. Ev. číslo: 645390.

Parametry nemovitosti

Cena
19 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. právního servisu, advokátní úschovy a probize RK
Aktualizováno
18. 2. 2024
Adresa
Nádražní, Sokolov
ID
646004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
900 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Rušná část obce
Plocha budovy
306 m2
Plocha nemovitosti
719 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
284 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální tuhá paliva
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David Keilhauer

David Keilhauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Sokolově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu