Prodej vícegeneračního domu, Moravská Třebová, Lanškrounská, 250 m2

Lanškrounská, Moravská Třebová, Předměstí

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Moravské Třebové

Informace k domu

Naše společnost Vám zprostředkuje prodej domu určeného k bydlení i podnikání. Dům se nachází v blízkosti centra města Moravská Třebová. V přízemí domu se nachází obchodní prostory s výlohami do ulice a toaletou o rozloze 90 m2. Za těmito prostory se nachází uzavřený dvůr se vstupem do novější části domu, dále je zde vstup do druhé budovy, která je určena ke kompletní rekonstrukci a vstup do garáže, za kterou se nachází zahrádka o rozloze 152 m2. Do dvora vede také brána s vjezdem z ulice. Po vstupu do domu naleznete schodiště do prvního patra bytové jednotky. V prvním patře naleznete velikou kuchyň, obývací pokoj, relaxační místnost s krbem, koupelnu s vanou, toaletu, ložnici a tři další pokoje. V patře jsou také dveře se vstupem na půdu, kde je možné vybudovat další místnosti s možností vstupu na terasu s překrásným výhledem na okolí. O vytápění domu se stará plynový kotel, případně je možné využít krb s výměníkem který je rok starý. Podlahy bytové jednotky tvoří dlažba a plovoucí podlaha. V domě je také centrální vysavač (hlavní jednotka se nachází v přízemí domu). Okna domu jsou plastová.
Jedná se o velice zajímavý objekt určený k bydlení s možností podnikání, případně je možné nemovitost využít jako velice zajímavou investiční příležitost. Vřele doporučuji prohlídku.
Naše společnost nabízí také velice zajímavé možnosti financování této nemovitosti.
Samozřejmostí u naší společnosti je virtuální prohlídka nemovitosti.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
19. 12. 2023
Adresa
Lanškrounská, Moravská Třebová, Předměstí
ID
01371
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
250 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
507 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 53 lidí

Prodejce

Josef Mejzlík

Josef Mejzlík

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Moravské Třebové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu