Prodej chalupy, Snět, 106 m2 (ID: 3352691)

Snět

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Snětě

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostornou a dobře udržovanou chalupu v malebné obci Snět, blízko níž se nachází vodní nádrž Želivka. Tato nemovitost s užitnou plochou přibližně 106 m2 a velikostí pozemku přibližně 1330 m2(upřesní se po geodetickém měření) je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo pro relaxaci a odpočinek. Chalupa je v dobrém stavu a tudíž je připravena k okamžitému rekreování.
Tato nemovitost je kompletně napojena na obecní kanalizaci a vodovod, což zajišťuje pohodlí a snadnou správu vody. Ohřev vody je zajištěn elektrickým boilerem a teplo v domě zajišťují elektrické přímotopy. Kuchyně je navíc vybavena pecí napojenou na komín, což poskytuje další možnost vytápění a vaření.
Interiér chalupy nabízí prostorný obývací pokoj, kde můžete trávit čas s rodinou a přáteli. K dispozici je také kuchyň s dostatečným množstvím úložného prostoru a jídelním koutem. Dále zde najdete pohodlnou ložnici, které vám poskytne potřebné soukromí. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a vanou, WC je oddělené v prostorné vstupní chodbě.
Pozemek, který tuto nemovitost obklopuje nabízí spoustu možností pro venkovní aktivity a zahradničení. Na zahradě najdete různorodé okrasné stromy a keře, které vytvářejí příjemné prostředí. Přímo před pozemkem se nachází malý chovný rybníček, který poskytuje příležitost pro rybaření. Rybaření je možné po dohodě se sousedními majiteli.
Obec Snět je klidným a přátelským místem, které nabízí blízkost přírody a klidného venkovského prostředí. Máte-li rádi procházky, cyklistiku nebo rybaření, tento region vám poskytne vše, co potřebujete.
Příležitosti jako je tato jsou vzácné, takže neváhejte a využijte šanci na vlastnictví této skvělé chalupy. Buďte jedním ze šťastných majitelů tohoto malebného útočiště.
Pokud se vám nezobrazuje virtuální prohlídka, ráda vám ji zašlu do emailu.
Pro více informací a osobní prohlídku mne neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Snět
ID
3196
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1330 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Martina Hralová

Martina Hralová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Snětě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu