Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Krahulčí, 335 m2

Krahulčí, Praha 9 - Horní Počernice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Nabízíme ve výhradním zastoupení prodej nadstandardního domu o velikosti 388 m2 s pozemkem 758 m2 v žádané lokalitě Prahy 9 - Horní Počernice.
Dům má venkovní terasu s grilem a udírnou, bazén a dvougaráž 44m2. Krásnou, udržovanou okrasnou zahradu.
V 1.NP se nachází prostorná hala, šatna, obývací pokoj s kuchyňským koutem ( 79m2), dále ložnice ( 16m2), technická místnost, spíž, koupelna s WC a samostatné WC.
Ve 2. NP se nachází krásná galerie se schodištěm, 3 pokoje ( 22, 25 a 17m2), dále pracovna ( 42 m2), 2x šatna, skladovací prostor, koupelna a WC. Z pokojů je vstup na balkon a lodžii.

Dům je z roku 2007, byly v něm použity velice kvalitní materiály, dřevěné podlahy. Je vkusně a útulně zařízený.
Dům je napojen na obecní plynovod, kanalizaci, vodovod, má i vlastní vrtanou studnu. Topení plynové/elektrické, rekuperace včetně tepelného čerpadla. Podlahové vytápění, venkovní dálkově ovládané rolety. Teplé dny zpříjemní více-zónová klimatizace. Elektřina 220/380V. Má kamerový systém s alarmem.
Nyní uvádíme PENB ,,G''ve skutečnosti bude energetická náročnost úsporná, PENB máme ve zpracování.
Horní Počernice jsou samostatnou městskou částí s plnou občanskou vybaveností a výbornou infrastrukturou. nechybí obchodní centra, sportovní vyžití a relaxační zóny.
Městská část Praha 20 leží na východním okraji Prahy, v městském obvodu Praha 9. V blízkosti nabízející nemovitosti nalezneme restaurace, kavárny, lékárny, nákupní centra i sportovní vyžití. Výborné spojení s centrem města .
Máte zájem o prohlídku nebo případně chcete doplnit nějaké údaje o nemovitosti? V rámci naších služeb jsou kompletní služby špičkového finančního poradce, který Vám zajistí aktuálně nejvýhodnější způsob financování. Neváhejte kontaktovat makléře.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Krahulčí, Praha 9 - Horní Počernice
ID
3484
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
388 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
335 m2
Plocha nemovitosti
758 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu