Prodej bytu 2+kk, Přezletice, Pod Zahrady, 74 m2

Pod Zahrady, Přezletice

7 140 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 027 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Přezleticích

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout ke koupi velmi pěkný byt s balkonem a parkovacím stáním v novostavbě z roku 2017 o dispozici 2kk 74m2 (byt 62m2 + balkon 6m2 + zděný sklep 6m2) v osobním vlastnictví- hypotéka lze- kterou v případě zájmu je možné zajistit za nejlepších podmínek přes našeho partnera.

Bytová jednotka se nachází ve druhém patře cihlové novostavby s výtahem, dispozičně velmi dobře řešený ,obývací pokoj se vstupem na prostorný balkon (6m2) včetně kuchyňského koutu s moderní kuchyňskou linkou včetně kvalitních spotřebičů, ložnice s vestavěnou skříní a taktéž se vstupem na balkon, v koupelně prostorný sprchový kout a samostatná toaleta, na podlahách kvalitní plovoucí podlaha a dlažba, samostatný plynový kotel v bytě. Jedná se o slunný byt s orientací a výhledem do zeleně.

K bytu náleží a je v ceně parkovací stání přímo u domu a velký zděný sklep (6m2) v přízemí domu, velmi nízké náklady na bydlení včetně fondu oprav 2900-Kč, byt se prodává kompletně vybavený včetně zařízení a nábytku, v okolí veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchod, pošta atd.), lokalita nabízí klidné bydlení v blízkosti Prahy, doporučujeme prohlídku, byt je volný ihned bez dalších investic. Doporučujeme prohlídku.

Garantujeme naprosto harmonický převod vlastnického práva k bytové jednotce + bezpečný převod kupní ceny (advokátní či bankovní úschova dle výběru klienta).

Parametry bytu

Cena
7 140 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Pod Zahrady, Přezletice
ID
00010
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
74 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Pavel Slaboch

Pavel Slaboch

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Přezleticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu