Prodej chalupy, Černý Důl, 200 m2 (ID: 3369764)

Černý Důl

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Černém Dolu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji NOVOU KRÁSNOU ROUBENKU K DOKONČENÍ v obci Černý Důl, okres Trutnov. Jedná se o novostavbu orientovanou na jih, 5+kk včetně garáže s užitnou plochou cca 200m2, která je nadstandardně řešena a nachází se v klidné lokalitě. Tato nemovitost je ideálním místem pro odpočinek a relaxaci v přírodě. Nachází se pouhých cca 900 metrů od skiareálu Černý Důl, což z ní dělá dobrou destinaci pro milovníky zimních sportů. V letních měsících pak můžete využít nedaleké turistické trasy a objevovat krásy okolní přírody. Nabízená nemovitost stojí na ploše parcely o rozloze 538m², která vám poskytne dostatek prostoru pro venkovní aktivity, zahradní posezení a zpevněné plochy pro parkování. Při stavbě byly použity kvalitní materiály a stavitel KOMPLETNÍ STAVBY ROUBAL je dostatečnou zárukou kvality stavebních prací.
V ceně jsou zelená kachlová kamna včetně pece a bílá dřevěná kuchyň se spotřebiči Siemens. Roubenka čeká na finální dokončení ze strany kupujícího, je napojena na EL, vodovodní řád a kanalizaci.

V případě zájmu vám rádi poskytneme další informace a domluvíme termín prohlídky.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Černý Důl
ID
0014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
538 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Karel Dufek

Karel Dufek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Černém Dolu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu