Pronájem obchodního prostoru, Praha - Stodůlky, Hasilova, 180 m2 (ID: 3370573)

Hasilova, Praha 5 - Stodůlky

72 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Pronájem moderního obchodního prostoru v nové čtvrti Arcus City, Praha 5 - Řeporyje
 
Máte podnikatelské ambice a hledáte prostorný a moderní obchodní prostor v prestižní lokalitě? Máme pro vás skvělou nabídku! Pronajměte si exkluzivní obchodní prostory o výměře 180 m2 v nově vznikající čtvrti Arcus City, nacházející se v Praze 5 - Řeporyje.
 
Arcus City je nový a inovativní rezidenční a komerční projekt, který nabízí moderní a kvalitní životní prostředí pro obyvatele i podnikatele. Nachází se v klidné a dobře dostupné části Prahy 5 - Řeporyje. Tato čtvrť je ideální pro bydlení i podnikání, díky své strategické poloze, dobře vyvinuté infrastruktuře a blízkosti přírody.
 
Provozovna je snadno dosažitelná, a to jak autem, tak veřejnou dopravou. Autobusová zastávka na náměstí v Arcus City je jen pár kroků od prostory. Navíc, do stanice metra Stodůlky je to pouhých 450 metrů, což zajišťuje rychlé spojení s centrem Prahy i dalšími částmi města.
 
Nabízený obchodní prostor o výměře 180 m2 je vhodný pro provoz různého typu podnikání. Můžete zde otevřít obchod, kavárnu, showroom nebo kancelář pro vaši společnost. Velké výlohy umožňují atraktivní prezentaci vašich služeb či produktů a přilákání potenciálních zákazníků.
 
Obchodní prostory budou předány ve stavu "Shell and Core". Toto otevírá nekonečné možnosti pro design a vnitřní uspořádání podle vašich konkrétních požadavků a potřeb. Můžete si vytvořit ideální obchodní nebo kancelářský prostor, který bude odpovídat vaší vizím a nápadům. Tímto způsobem získáte naprostou volnost při výběru interiérových prvků a zařízení, a váš prostor se stane skutečně unikátním a reprezentativním pro váš podnik.
 
V rámci projektu Arcus City máme k dispozici i další obchodní prostory o různých velikostech, které mohou být přizpůsobeny vašim individuálním potřebám. Nabízíme prostory od 180 m2 až po 975 m2, abychom splnili požadavky různých podnikatelů.
 
Projekt Arcus City bude dokončen ve 4. čtvrtletí roku 2024, což poskytuje skvělou příležitost získat moderní a nově prostory v atraktivní lokalitě.
 
Pokud hledáte skvělou příležitost pro svůj podnikatelský rozvoj v Praze 5, neváhejte a obraťte se na nás. Doporučujeme prohlídku, abyste si sami ověřili všechny výhody této nabídky. Jsme připraveni vám pomoci s vašimi dotazy a požadavky. Dejte svému podnikání nový impuls v Arcus City!
 
Pronájem od přímého majitele.
Bez realitní provize.
Cena bez DPH.

Parametry nemovitosti

Cena
72 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Hasilova, Praha 5 - Stodůlky
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dmitry Fedorov

Dmitry Fedorov

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu