Prodej pozemku pro bydlení, Kratonohy, 1462 m2 (ID: 3374203)

Kratonohy

2 205 Kč /za metr čtvereční HYPOTÉKA od 11 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kratonohách

Informace k pozemku

Hledáte pozemek určený ke stavbě rodinného domu v okolí Hradce Králové? Pozemek u něhož je vydáno Stavební povolení na rodinný dům? Pozemek, který bude mít připravené inženýrské sítě?

Pokud ano, tak tato nabídka prodeje pozemku o velikosti 1462 m2 v obci Kratonohy je právě pro Vás. Jedná se o rovinatý pozemek umístěný v klidné části obce Kratonohy. Pozemek je součástí menšího developerského projektu o 4 pozemcích. Na nich se nyní budou dodělávat kompletní inženýrské sítě - obecní kanalizace, obecní vodovod, elektřina a plyn. Nový majitel, tak bude mít vše připravené.

Skvělou příležitostí může být, že k pozemku je vydáno Stavební povolení na rodinný dům 5+kk o velikosti 165 m2 s garáží. Nový majitel tak tedy může využít příležitost a okamžitě stavět tento typ rodinného domu. Vážným zájemcům rád zašlu bližší informace k projektu rodinného domu.
Tuto možnost majitel využít nemusí a může si navrhnout svůj typ rodinného domu.

Jedná se o pozemek obdélníkového tvaru, který je svými rozměry a přístupem z obecní komunikace ideální k výstavbě rodinného domu. Pozemek je v Územním plánu obce pod označením BV - bydlení v rodinných domech - venkovské. Zastavitelnost pozemku určeného ke stavbě rodinného domu je 40%. Druhá část pozemku o velikosti 631 s označením zeleň není k zastavění nemovitostí. Výšková regulace zástavby v naší části lokality je 1 NP + podkroví. Bližší specifikaci najdete mezi fotkami inzerce.

Obec Kratonohy nabízí výbornou občanskou vybavenost. Najdete zde školku, základní školu, autobusové spojení, obecní úřad, poštu, knihovnu, dětská hřiště, potraviny a nejen pro fanoušky fotbalu i fotbalové hřiště a mnoho dalšího

Těšíme se na Váš zájem a věříme, že si pozemek brzy najde nového majitele. Tento pozemek Vám velice doporučuji a rád vás přivítám na prohlídce pozemku i blízkého okolí. Budu se těšit na prohlídky.
S pozdravem Milan Polívka.
Certifikovaný realitní makléř číslo OsR 19./I./2018 Asociace realitních kanceláří České republiky

Parametry pozemku

Cena
2 205 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Kratonohy
ID
57396
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1462 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Milan Polívka

Milan Polívka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Kratonohách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu