Prodej rodinného domu, Hluboké Mašůvky, 133 m2

Hluboké Mašůvky

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Hlubokých Mašůvkách

Informace k domu

Poznejte útulný rodinný dům nedaleko Znojma, který vystupuje z řady velkorysým prostorem, pohodlím a hlavně neuvěřitelně příjemnou zahradou, která je jako stvořená pro relaxování.

+ 4+kk
+ 133 m2
+ pozemek 1035 m2
+ garáž 49 m2
+ zahrada s jezírkem a prostornou terasou
+ krbová kamna
+ vnitřní infrasauna
+ dvě koupelny
+ rekuperace vzduchu
+ podlahové vytápění

Dům je dispozičně řešený jako 4+kk se zastavěnou plochou 133 m2 a skládá se z přízemí a obytného podkroví.

Srdcem přízemí a centrem setkávání celé rodiny je obývací pokoj s kuchyňským koutem. Obývací část místnosti je díky francouzským oknům na zahradu krásně prosvětlená a za zimních večerů vám zde dopřejí hřejivou atmosféru krbová kamna ležící v rohu místnosti. Milovníci vaření ocení stylovou kuchyň s vestavěnými spotřebiči a americkou lednicí.

V přízemí dále najdete prostornou ložnici, která současným majitelům sloužila jako pracovna a koupelnu, ze které se dostanete do technické místnosti a na samostatnou toaletu. Vstupní chodba disponuje praktickou šatní skříní na míru.

Podkroví slouží především pro dobití energie po náročných dnech a je zároveň místem, kde můžete zažít svůj osobní wellness. Najdete zde další 2 pokoje a chodbu, která nabízí ideální zákoutí pro chvíle s knihou či poslech hudby. Svůj zasloužený relax si můžete dopřát v infrasauně, která je zabudovaná v koupelně. Ochladit se následně můžete ve sprchovém boxu.

Tím, co odlišuje tuto nemovitost od ostatních je také zahrada. Pozemek má celkovou plochu 1035 m2. V přední příjezdové části pozemku stojí garáž o ploše 49 m2, do které pohodlně zaparkujete vůz a uschováte všechny svoje nezbytnosti.

Dům zároveň obklopuje velká terasa, na kterou navazují připravené základy pro vybudování zimní zahrady. Posezení na terase je jedinečné díky přilehlému jezírku a výhledu do zahrady se vzrostlými stromy, které umocňují spojení s přírodou a pocit soukromí.

K vytápění domu slouží krbová vložka a rekuperace, která se stará i o výměnu vzduchu v nemovitosti. V obývacím pokoji a spodní koupelně vás potěší podlahové vytápění.

Dům leží v žádané lokalitě Hluboké Mašůvky, které jsou pouhých 10 minut od Znojma v klidné části místního satelitu.

Pokud vás tento dům zaujal, rád se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám mohou pomoci naši specialisté na hypoteční úvěry.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
Hluboké Mašůvky
ID
01078
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
133 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1035 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Terasa
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 123 lidí

Prodejce

Viktor Raška

Viktor Raška

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hlubokých Mašůvkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu