Prodej činžovního domu, Praha - Zadní Kopanina, Chaloupky, 102 m2

Chaloupky, Praha 5 - Zadní Kopanina

10 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 040 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k nemovitosti

Mimořádná investiční příležitost.
Nabízíme k prodeji rodinný dům po rekonstrukci (2019), v současnosti rozdělen na 4 pronajímané, plně vybavené, včetně jedné společné pračky a sušičky, bytové jednotky 1+kk (garsoniéra). Dle cenové mapy může být čistý nájem aktuálně až 44 000,-Kč. Všechny byty jsou obsazeny. Je to velmi zajímavá investice, která výnosem téměř pokryje splátku případné hypotéky. A s ohledem na očekávaný růst nájmů prakticky neriziková. Dům je na katastru nemovitostí veden jako Rodinný dům, není provedeno Prohlášení vlastníka.
Dům se nachází v klidné, jedinečné přírodní lokalitě na začátku Radotínského údolí, v osadě Chaloupky, která spadá pod městskou část Praha-Řeporyje. Ihned za domem začíná les vinoucí se podél údolí Radotínského potoka a CHKO Český Kras. Na okolních loukách se pasou koně, ovce a kozy. V docházkové vzdálenosti lze koupit lokální potraviny přímo od farmáře. Dům a pozemek se ovšem nachází mimo CHKO a nejsou tudíž zatíženy dodatečnými regulacemi. Výjimečnost lokality je doplněna výbornou dopravní dostupností (bus MHD - 15 min na metro Stodůlky; pražský okruh – 3 min exit Ořech; barrandovský most – 15 min).
Dům je napájen z vlastní studny. V roce 2023 byl v ulici vybudován nový vodovod a vodovodní přípojka do domu je již povolena a připravena k realizaci. Odpady jsou svedeny do nové betonové jímky (13 m3). Vytápění je elektrické pomocí sálavých infrakonvektorů, hlavní jistič domu byl navýšen na 3x40A. Teplou vodu zajišťují dva bojlery, každý o objemu 160 litrů. Internet je přes kabelovou přípojku do domu (zřízeno přímo CETIN), momentálně 250 Mb/s.
V přízemí domu se nachází 2 samostatné jednotky, každá cca 25 m2. Obě jednotky disponují kuchyňskou linkou (el. trouba, el. varná deska, dřez) a koupelnou se sprchou. Dále v přízemí najdeme technickou místnost a společnou chodbičku s pračkou a sušičkou.
Podkroví je přístupné schody zvenku, které jsou společné pro zbývající 2 bytové jednotky. Také zde jsou jednotky vybaveny kuchyňskou linkou (el. trouba, el. varná deska, dřez) a koupelnami s vanou. Každá z jednotek má plochu cca 27 m2.
Všechny jednotky jsou vybaveny v běžném standardu IKEA (kuchyň, koupelna, obývací pokoj, postel, skříň).
V přízemních jednotkách je vhodná částečná rekonstrukce, zejména podlahy.
Před domem se nachází malá zahrádka.
Pro více informací či sjednání prohlídky nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Chaloupky, Praha 5 - Zadní Kopanina
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
102 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finako

nám. Komenského 287, Kostelec nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Jozef Navrátil

Jozef Navrátil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu