Prodej vily, Vera, Španělsko, 210 m2 (ID: 3386315)

Vera, Španělsko

12 357 500 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k domu

Exklusivně Vám představujeme jedinečnou příležitost vlastnit kus španělského ráje v oblíbené lokalitě Playas de Vera. Tento okouzlující starší dům je situován pouhých pár kroků od nádherných písečných pláží, což slibuje nekonečné dny odpočinku pod středomořským sluncem.
Provincie Almería je známá svým suchým a teplým klimatem, s více než 300 slunečnými dny v roce, což činí tuto lokalitu ideální pro milovníky slunce a venkovních aktivit po celý rok.

Vlastnosti nemovitosti:
- Umístění: Krátká procházka k průzračně čistému moři a zlatavým plážím Playas de Vera, s přístupem k místním restauracím a obchodům.
- Terasa: Obrovská terasa poskytuje dostatek prostoru pro sluneční koupel, venkovní jídelní kout nebo prostě pro relaxaci s knihou a sklenkou španělského vína.
- Interiér je klimatizován: Domov s jedinečnou atmosférou nabízí dvě útulné ložnice, obývací pokoj a vstupní halu. Kromě toho vám suterén nabídne útulný prostor, který je jako stvořený pro relaxaci a odpočinek ve večerních hodinách po návratu z pláže. Jeho prostornost a uspořádání činí tento dům perfektním místem pro život menší rodiny nebo pro romantické pobyty párů hledajících klid a soukromí.
Ideální pro malou rodinu nebo jako únikový pobyt pro páry.
- Potenciál: Ačkoliv si dům zachovává svůj původní kouzlo, nabízí také skvělou příležitost pro renovaci podle vlastních představ a potřeb.
- Životní styl: Ideální pro ty, kteří hledají klidné útočiště v teplém klimatu s možností rozmanitých aktivit od golfu po turistiku v nedalekém přírodním parku Cabo de Gata-Níjar.
Cena: Tato nemovitost je nabízena za konkurenceschopnou cenu, která odráží její potenciál a vynikající umístění. Vera je dobře dostupná silničně i díky blízkosti letiště v Almeríi, což zajišťuje snadný přístup jak pro místní obyvatele, tak pro návštěvníky.

Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto kouzelného domu, kde se snoubí starožitný šarm s možností moderního přizpůsobení. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky, prosím, kontaktujte nás. Váš španělský domov snů čeká!

Parametry domu

Cena
12 357 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
17. 5. 2024
Adresa
Vera, Španělsko
ID
3533
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu