Prodej chalupy, Rozseč nad Kunštátem, 191 m2 (ID: 3387223)

Rozseč nad Kunštátem

2 927 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 949 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize)

Prémioví partneři v Rozseči nad Kunštátem

Informace k domu

Hledáte bydlení s dostatkem prostoru a soukromí i pro početnější rodinu?

V tom případě vám představujeme tento rodinný dům (chalupu) o dispozicích 4+1 a celkové užitné ploše 191 m², který je vhodný pro bydlení i rekreaci. Nemovitost se nachází v malebné obci Rozseč nad Kunštátem, v obklopení nádherných lesů v okrese Blansko.

Dominantou domu je vzdušná a prosvětlená kuchyň s kuchyňskou linkou, na kterou navazuje jídelna a obývací pokoj. Jistě také oceníte i svoji vlastní pracovnu. V duchu světla i prostoru se nese ložnice, která se stane ideálním místem pro váš odpočinek. Dále zde najdete další samostatný pokoj, koupelnu s toaletou, dvě spíže a praktický sklad, který vám nabídne další praktický úložný prostor.

Jistě oceníte i pozemek o rozloze 657 m², který vám poskytne ničím nerušený klid a soukromí. Už nebudete chtít trávit čas jinde než na vlastní zahradě podle vašich představ. Velkou výhodou domu je také garáž a přilehlý sklepní prostor.
Velkou výhodou je také lokalita. Díky nádherné přírodě jsou zde rozmanité možnosti, jak plnohodnotně trávit svůj volný čas.

V případě zájmu vás rádi přivítáme na osobní prohlídce, případně poskytneme bližší informace i telefonicky. Zajistíme vám také výhodné financování, nebo pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
2 927 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Rozseč nad Kunštátem
ID
10106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
191 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
657 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Michal Tesař

Michal Tesař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rozseči nad Kunštátem?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu