Prodej chalupy, Vanovice, 189 m2 (ID: 3504362)

Vanovice

1 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 527 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vanovicích

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme ke koupi chalupu v obci Vanovice nedaleko Letovic v okrese Blansko v Jihomoravském kraji.
Jedná se o chalupu nacházející se přímo v obci s překrásným okolím přímo v přírodní oblasti Brněnské vrchoviny a Boskovické brázdy. Původně malý statek v řadové zástavbě u místní komunikace s pozemkem mírně svažitým směrem k zadní části s bezproblémovým přístupem.
Chalupa je zděná, řadová se sedlovou střechou a průjezdem na vlastní pozemek a dále s navazující stavbou užívanou původně k hospodářským účelům. Stavby tvoří společný půdorys ve tvaru písmene “L“ s vlastní částí dvora, který je od sousedů oddělen ocelovým plotem. Obytná část je částečně podsklepena a tvoří obytnou jednotku s dispozicí 5+1. Půdní prostor nad ní je přístupný z průjezdu stropním otvorem s dřevěným poklopem. Sklep je vhodný např. ke skladování plodin či k dalšímu využití. Sklep má dvě místnosti, z toho první je o výměře cca 11 m2 a druhá o velikosti cca 12 m2.
Součástí prodeje je také „ostatní komunikace“ pozemek o výměře 332,0 m2, která se nachází v levé části zahrady a tato umožňuje vlastní přístup tímto směrem, tedy ze zadní části objektu z původní nezpevněné cesty nacházející se v zadní části pod zahradou.
Nabízený objekt je vhodný především pro bydlení nebo kombinace bydlení a podnikání. S rekonstrukcí lze využít také půdní prostory a podkroví, případně také využít část hospodářského objektu. V případě realizace zboru části hospodářského objektu je možné využít a recyklovat stavební materiál, například cihly.
IS (inženýrské sítě) – objekt je napojen na elektřinu 230 V/400 V, obecní vodovod (přivedena nová přípojka/aktuálně nepřipojeno), plyn (aktuálně odpojeno). U stodoly se nachází betonová jímka s ocelovými poklopy propojena do spodní jímky s trativodem, která se nachází ve spodní části pozemku.

Celková plocha má výměru 1011,0 m2, z toho je část pozemek 679,0 m2 veden jako zastavěná plocha a nádvoří se stavbou s číslem popisným a další část, pozemek s výměrou 332,0 m2 – vedený jako ostatní plocha, ostatní komunikace, který umožňuje přístup k nemovitosti ze zadní části.

Popis lokality:
Obec Vanovice se nachází v oblasti kulturního regionu Malá Haná v Jihomoravském kraji v krásné okolní přírodě, pouhých 7 km od města Boskovice a ve vzdálenosti necelých 8 km od města Letovice a cca 30 km od okresního města Blansko. Krajské město Brno je od Vanovic vzdáleno necelých 50 km. V obci Vanovice žije cca 550 obyvatel. Obec se dělí na dvě části, vlastní Vanovice a vesnici Drválovice. V provozu je zde základní škola do 5. ročníku i mateřská škola, pošta, obecní úřad, obecní knihovna, dále také SDH a např. TJ Sokol Vanovice.

Více informací a zejména fotografií najdete na našich webových stránkách.

Parametry domu

Cena
1 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 5. 2024
Adresa
Vanovice
ID
crg-n-0069-24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
189 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1011 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michaela Šopíková

Michaela Šopíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Vanovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu