Prodej chalupy, Zbraslavec, 180 m2 (ID: 3460278)

Zbraslavec

5 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 207 Kč /za měsíc

(+ odměna za zprostředkování)

Prémioví partneři v Zbraslavci

Informace k domu

Hledáte bydlení s dostatkem prostoru a soukromí i pro početnější rodinu?

V tom případě vám představujeme tento nádherný rodinný dům (chalupu) o dispozicích 4+1 a celkové užitné ploše 180 m², který prošel kompletní rekonstrukcí, a který může být vašim novým domovem.

Nemovitost se nachází v malebné obci Zbraslavec, v obklopení nádherných lesů v okrese Blansko. Dominantou domu je obývací pokoj o velikosti 40 m² s krbovými kamny, na který navazuje prostorná předsíň. Dále v přízemí najdete prostornou kuchyň s jídelnou o velikosti 19 m², pokoj o velikosti 15 m², praktickou koupelnu s toaletou, sklad a technickou místnost.

V prvním patře se nachází chodba, prostorná a slunná ložnice o velikosti 40 m², pracovna o velikost 15 m² a vlastní terasa o velikosti 7,6 m². Kde jinde chcete vychutnat ničím nerušený klid a ranní kávu? Obrovskou výhodou je skladovací prostor o velikosti 4,3 m² a možnost vybudování dalšího obytného podkroví o velikosti cca 54 m².

V zadní části pozemku o celkové ploše 892 m² se nachází garáž o velikosti 24 m².
Jistě oceníte také nádhernou venkovní pergolu s posezením, která je přímo ideálním místem pro výjimečná setkání s rodinnou i přáteli či grilování se sousedy.

Velkou výhodou je také lokalita. Díky nádherné přírodě jsou zde rozmanité možnosti, jak plnohodnotně trávit svůj volný čas.

V případě zájmu vás rádi přivítáme na osobní prohlídce, případně poskytneme bližší informace i telefonicky. Zajistíme vám také výhodné financování, nebo pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
5 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ odměna za zprostředkování
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Zbraslavec
ID
10052
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
892 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Michal Tesař

Michal Tesař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Zbraslavci?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu