Prodej rodinného domu, Fulnek, Wolkerova, 180 m2 (ID: 3389457)

Wolkerova, Fulnek

6 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 312 Kč /za měsíc

(uvedená cena vč. právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Fulneku

Informace k domu

Prostorný rodinný dům 4+1 se dvěma koupelnami je obklopený velkou rovinatou zahradou s celodenním sluncem a jedinečným výhledem na zámek.

Dům z r. 1920 je napojený na obecní kanalizaci, vodovod i elektřinu (220/380V).
Jedná se o zděnou, celo podsklepenou jednopodlažní stavbu se sedlovou střechou a obytným podkrovím. Vytápění je řešeno elektro kotlem či kotlem na TP s rozvodem tepla do radiátorů. Ohřev vody přes 150l bojler. Střecha bez izolace pokrytá pálenou taškou. Dům mezi lety 1996 až 2014 procházel postupnými rekonstrukcemi – výměna oken za plastová, vstupní bezpečností dveře, elektroinstalace v podkroví, a vůbec celé podkroví. Před okny obývacího pokoje je připravená podezdívka na dokončení terasy.

V přízemí se nachází zádveří, otevřená chodba, které dominuje dřevěné schodiště, koupelna se sprchovým koutem a WC, jeden samostatný pokoj a kuchyně, která je průchozí do obývacího pokoje. V podkroví se pak nachází dva pokoje, úložný prostor a koupelna se sprchou, rohovou vanou a WC.
Ve sklepních prostorech jsou umístěny kotle a bojler. Ostatní místnosti slouží k uložení dřeva, potravin a méně používaných věcí.

Na nádvoří se nachází velkorysá garáž, která aktuálně slouží jako společenská místnost. Na zadní část stavby navazuje ohraničený prostor pro uskladnění věcí, který dříve sloužil jako kotec pro psa. K uskladnění lze využít také stavební buňku, která je situovaná v rohu pozemku. Celý tento prostor a dům obklopuje zatravněná zahrada o ploše 768m², která nabízí hned několik možností využití vč. další stavby.

Nemovitosti se nacházejí ve velmi klidné a vyhledávané lokalitě, v okolní zástavbě rodinných domů s dobrými sousedy, současně však v dosahu veškeré občanské vybavenosti, která je v docházkové vzdálenosti. Výhodou je také rychlé napojení na dálnici směr Ostrava či Olomouc.

Energetický štítek nebyl dodán, tedy uvádíme třídu G.

V případě zájmu o prohlídku mně neváhejte kontaktovat. Možná je také konzultace a zajištění financování koupě s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu. Nejsme limitování konkrétní bankou.

Parametry domu

Cena
6 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedená cena vč. právního servisu a provize RK
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Wolkerova, Fulnek
ID
6610
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
180 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
106 m2
Plocha nemovitosti
1280 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Kocourek

Reality Kocourek

Palackého 2205, Rožnov pod Radhoštěm

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Lenka Rebrošová, DiS.

Lenka Rebrošová, DiS.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Fulneku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu