Prodej rodinného domu, Prostějov, Ječná, 57 m2

Ječná, Prostějov

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Prostějově

Informace k domu

Ruší Vás sousedi bydlící nad nebo pod vámi? Rádi byste seděli venku na předzahrádce a odpočívali venku na sluníčku, ale zároveň se nechcete starat o velkou zahradu? Máte psa a potřebujete pro něj venkovní prostor, aby nemusel být po dobu vaší nepřítomnosti uvnitř? A nebaví vás hledat parkovací místo před vašim bytem na sídlišti? Tak to pojďte změnit!

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme menší řadový rodinný dům o dispozici 2+kk, užitné plochy 57 m², s parcelou 83 m² a předzahrádkou 30 m².
Dům prošel v roce 2016 až 2017 kompletní rekonstrukcí. Má nové podlahy, omítky, okna, dveře, střechu a izolaci. Dále pak vodovodní rozvody, kanalizaci a kompletní elektrické rozvody. V obývacím pokoji je použit stylový obkládací kámen, který vytváří útulnou atmosféru tohoto prostoru.
V přízemí je zádveří, dále pak obývací pokoj s kuchyní, z kterého je možné přes francouzské okno vyjít ven na předzahrádku a užít si posezení pod markýzou. Venku je k dispozici i technická místnost s umyvadlem a pisoárem.

Do patra vedou dřevěné schody. Na chodbě je prostor pro pracovní stůl s PC. Najdete tady útulnou koupelnu s rohovou masážní vanou, umyvadlem a WC. Vedle je ložnice s vestavěnými skříněmi a úložným prostorem.

Topení je zajištěno elektrickým kotlem, stejně tak ohřev vody. Snížit náklady na vytápění vám jistě zajistí krbová kamna v přízemí. Do horního patra jsou řešeny průduchy, které zajistí vedení tepla i sem.
Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci. Je vybaven i domácím videotelefonem k dálkovému otevírání branky. Před domem je vyhrazené parkovací místo, takže nebudete muset hledat, kde zaparkovat.

Doslova pár kroků od domu jsou stezky k vycházkám, třeba směr Seloutky nebo se můžete vydat ke Krasickému rybníku. Nedaleko vede cyklostezka směrem na přehradu Plumlov. Do blízkého aquaparku je možné dojít i pěšky nebo na kole.
Nejbližší obchod je Tempo 1 km, vyhlášená restaurace s pizzerií Na Kovárně 800 m. Základní škola 500 m od domu.
Napojení na dálnici je to 8 minut autem v obou směrech.

Vybavení na snímcích je součástí prodejní ceny.

Pokud vás nabídka zaujala, tak nám zavolejte a domluvíme si individuální prohlídku. S vyřízením financování Vám rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Ječná, Prostějov
ID
4134
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
55 m2
Plocha nemovitosti
83 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 214 lidí

Prodejce

Radek Kroupa

Radek Kroupa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Prostějově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu