Prodej bytu 2+kk, Jablonec nad Jizerou, 61 m2 (ID: 3398103)

Jablonec nad Jizerou

7 240 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 504 Kč /za měsíc

(včetně právních služeb a odměny RK)

Prémioví partneři v Jablonci nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

AKTUALIZACE CENY, SLEVA 300.000 Kč.

Prodej krásného horského apartmánu 2+kk o výměře 57,5 m2 s balkonem a NÁDHERNÝM výhledem na Krkonoše. K apartmánu náleží VLASTNÍ PARKOVACÍ STÁNÍ, SKLEP (3,7 m2) a možnost neomezeně využívat WELLNESS v areálu. Horský apartmán obklopen dechberoucí PŘÍRODOU, běžkařské trasy u apartmánu, lyžařské areály v blízkosti 15 min. Možnost převzetí hypotéky, sazba 2,39 % do 30.9.2029.


Pro zajištění maximálního komfortu je v objektu RECEPCE 24/7, bezpečnostní kamerový systém a vysokorychlostní internet. Apartmán lze využít i jako VÝNOSOVOU nemovitost, možnost ZAJIŠTĚNÍ PRONÁJMU a ÚKLIDU apartmánu. DÁLKOVĚ ovládané TOPENÍ. V areálu se také nachází dětské hřiště a venkovní FITTNESS.

Apartmánové domy jsou propojené podzemním tunelem pro komfortní přístup do WELLNESS z každé budovy. Ve wellness vás bude hýčkat SAUNA, Knajpův chodník. K odpočinku můžete využít prostory uvnitř nebo krytou terasu.

Apartmán laděn v moderním a horském pojetí. NADSTANDARDNÍ provedení, použity KVALITNÍ materiály – DŘEVĚNÉ podlahy, bílé bezfalcové dveře, moderní koupelna, skandinávská svítidla.

Do apartmánu vejdeme PROSTORNOU chodbou (6,5 m2). Dominantu apartmánu tvoří SVĚTLÝ obývací pokoj s kuchyní (22,4 m2) s překrásnými výhledy do okolí. Z obývacího pokoje se vstoupí na BALKON (7m2), kde si můžete užít snídani, kávičku či relaxovat.

Na obývací pokoj navazuje bílá KUCHYŇ na MÍRU, plně vybavená spotřebiči. Koralitová deska zdobí design kuchyně.

Další místností je ÚTULNÁ ložnice (15 m2) s relaxačním koutem a křeslem. Komfortní bydlení poskytuje MODERNÍ koupelna se sprchovým koutem (4,7 m2).

Plánky na VYŽÁDÁNÍ.

Bratrouchov je centrem zimních sportů díky běžkařským trasám, lyžařské areály v dosahu, 15 min do Rokytnice nad Jizerou a 30 min do Špindlerova Mlýna. Daná lokalita nabízí nejen zimní radovánky, ale také ty letní. Na své si přijdou milovníci hor, turisté, cyklisté i rodiny s dětmi.

Možnost převzetí hypotéky: sazba 2,39 % do 30.9.2029. Doporučujeme prohlídku tohoto krásného apartmánu. Díky perfektní znalosti trhu Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
7 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních služeb a odměny RK
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Jablonec nad Jizerou
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
61 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

I.P.R.Real Estate

Rybná 716/24, Praha, Staré Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Černá

Ing. Kateřina Černá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jablonci nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu