Prodej bytu 2+1, Česká Lípa, 56 m2

Česká Lípa

1 769 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 431 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízíme sluneční byt 2+1 o velikosti 56,5m2 v klidné lokalitě sídliště Špičák.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci klidného bydlení ( včetně sousedů) a snadného přístupu k veškeré občanské vybavenosti. Nedaleko se nachází nákupní centrum, autobusová zastávka, škola, školka a lékařská zařízení a navíc s dobrou dostupností do centra města. Dům prošel veškerou rekonstrukcí venkovních tak i vnitřních prostorů.
Tento hezký byt je v družstevním vlastnictví převoditelný do OV a je ideální pro ty, kteří hledají prostor pro pohodlné bydlení nedaleko centra. K bytu náleží také sklepní kóje a další společné prostory pro vaše potřeby. Náklady na bydlení činí 6.400,- Kč.
Byt se nachází ve 2.NP a skládá se ze dvou prostorných pokojů, kuchyně a zrekonstruované zděné koupelny s veškerým příslušenstvím.( vytápěné podlahové topení)
Možnost parkování je na parkovišti u domu a není zde problém s parkováním i v odpoledních hodinách.
Tento byt je již připraven k převodu do osobního vlastnictví a to díky zaplacené anuitě a financování tedy můžete získat i pomocí hypotečního úvěru.
Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a domluvte si prohlídku. Toto je příležitost, kterou nechcete propásnout!

Parametry bytu

Cena
1 769 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Česká Lípa
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 41 lidí

Prodejce

Roman Mrkvička

Roman Mrkvička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu