Prodej bytu 2+1, Praha - Nusle, Oldřichova, 76 m2

Oldřichova, Praha 2 - Nusle

8 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 079 Kč /za měsíc

(cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Praze 2

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nový, prostorný a zajímavý byt s terasou (15,2 m2) v nově zrekonstruovaném bytovém domě Oldřichova 53. Celý komplex bytů a nebytových prostor prošel kompletní rekonstrukcí, která byla vedena zkušenými architekty s maximálním důrazem na výběr použitých materiálů a kvalitu provedení s cílem vrátit domu atmosféru a vzhled z doby svého vzniku s citlivým propojením moderních prvků.

Loft je připraven pro nového majitele ve standardu White Walls a bude možné ho dokončit dle vlastních přestav. Dokončení je možné realizovat se stávajícím dodavatelem a architektem stavby, případně je možné zvolit vlastní řešení. K jednotce se prodává i sousedící nebytový prostor vedený jako sklad a garáž o velikosti 28,2 m2 (není součástí prodejní ceny).

Jednotka je osazena novými dřevěnými okny, teplovodním elektrokotlem, hliníkovými vstupními dveřmi a dřevěnými dveřmi pro vstup na terasu, elektrokotlem atd. Do loftu jsou zavedeny a rozvedeny inženýrské sítě: voda, odpad, elektřina, data. Variabilita jednotky je široká a prostor umožňuje úpravu dispozice, propojení s garáží a skladem, využití nově vybudované galerie aj. Jednotku je tak možné upravit pro příjemné a prostorné bydlení s dispozicí např. 2kk/2+1 s galerií nebo jako bydlení spojené s prací.

Čtvrť Nusle se v posledních letech stává stále oblíbenějším místem k životu, vznikají zde příjemné nové restaurace a kavárny, do nových bytů se stěhují lidé vyžadující kvalitní služby a prostředí. Oldřichova 53 se nachází vedle udržovaného parku Folimanka, v okolí je veškerá městská infrastruktura a díky dobrému tramvajovému spojení je možné se dostat rychle a pohodlně do centra, případně na další spoje městské hromadné dopravy.

Více informací také na www.oldrichova53.cz

Parametry bytu

Cena
8 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je uvedena včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Oldřichova, Praha 2 - Nusle
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
92 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VAN HYPO, s.r.o.

Lípová 511/15, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Mgr. Jan Vanický

Mgr. Jan Vanický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 2?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu