Pronájem bytu 3+kk, Slaný, Soukenická, 118 m2

Soukenická, Slaný

29 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby spojené s užíváním bytu včetně úklidu společných prostor a internetového připojení ve výši 4.130,- Kč)

Prémioví partneři v Slaném

Úklidové služby

Informace k bytu

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu byt po celkové rekonstrukci v bytovém domě v centru města. Byt o velikosti 118 m2 a dispozičním uspořádání 3 + kk se nachází v 1. a 2. patře domu, který díky zdařilému a důkladnému provedení, nabízí krásné a kvalitní bydlení. Tento byt s úžasnou atmosférou sestává z vstupní předsíně, kuchyně s obytným prostorem, pokoje, mezonetového pokoje, koupelny s WC a terasy o velikosti 24 m2. Kvalitní a prostorná kuchyňská linka, která odpovídá současným moderním trendům, byla vyrobena "na míru" a je vybavena varnou deskou, el. troubou, myčkou nádobí a digestoří. Byt má vlastní elektrický bojler pro ohřev vody. Vytápění bytu je zajišťováno plynovým kotlem, který je umístěn ve společném prostoru a vytápí všechny bytové jednotky v domě, avšak každý byt má vlastní měřiče odebraného tepla. Nájemné činní 29.500,- Kč měsíčně. Zálohy na služby spojené s užíváním bytu činí pro dvě osoby 4.130,- Kč včetně úklidu společných prostor a internetového připojení. Elektrická energie bude převedena na nájemce.
Byt je součástí projektu bytového domu U Miltnerů.
Dům se nachází přímo v centru města a je tedy k dispozici široká občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti domu. Rovněž i autobusová zastávka je nedaleko od domu.
V případě zájmu o bližší informaci či prohlídku nemovitosti neváhejte kontaktovat makléřku nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
29 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby spojené s užíváním bytu včetně úklidu společných prostor a internetového připojení ve výši 4.130,- Kč
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Soukenická, Slaný
ID
277
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
118 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 188 lidí

Prodejce

Edita Kaiserová

Edita Kaiserová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Slaném?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu