Prodej bytu 4+kk, Hluboká nad Vltavou, Smetanova, 109 m2 (ID: 3399563)

Smetanova, Hluboká nad Vltavou

7 740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 887 Kč /za měsíc

(V CENĚ KUCHYŇSKÁ LINKA OD FIRMY KUCHYNĚ RONDO ZDARMA)

Prémioví partneři v Hluboké nad Vltavou

Informace k bytu

Nabízíme prodej bytu v novostavbě rodinného domu, v lukrativní části města Hluboká nad Vltavou (Zámostí). Jedná se o bytovou jednotku v prvním patře dispozičně řešenou jako 4+kk o výměře 108,56 m2 se dvěma lodžiemi o výměře 24 m2 a zahradou 138 m2. K jednotce náleží dvě parkovací stání. V ceně této nemovitosti je zahrnuto její kompletní dokončení, vč. vnitřního vybavení (dveře, podlahy, dlažba, obklady, sanita, atd.). Vnitřní dispozice: zádveří, předsíň, technická místnost s WC, dětský pokoj, koupelna se sprchovým koutem, vanou a WC, dětský pokoj, druhý dětský pokoj, ložnice, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, ze které je vstup na terasu. Vytápění domu je elektrické podlahové infrafolie (Heatflow). Nemovitost je napojena na veškeré sítě (elektřina, voda, kanalizace). Na domě jsou použity kvalitní materiály a díky fotovoltajce a elektrickému podlahovému vytápění zde budou velmi nízké provozní náklady. Venkovní prostory jsou kompletně dokončeny (terénní úpravy - kvalitní zemina, plot, zámková dlažba atd.) Nemovitost je napojena na veškeré sítě (elektřina, voda, kanalizace). Při koupi bytu č. 3 spolu s ateliérem (celé horní patro) bude cena zvýhodněna a je také možnost mít zde sídlo firmy.
Nemovitost má velmi dobrou dostupnost do centra města Hluboká nad Vltavou, kde se nachází veškerá občanská vybavenost, škola, školka, restaurace, supermarket. Doporučujeme osobní prohlídku. PENB – B.

Parametry bytu

Cena
7 740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V CENĚ KUCHYŇSKÁ LINKA OD FIRMY KUCHYNĚ RONDO ZDARMA
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Smetanova, Hluboká nad Vltavou
ID
4356-P byt3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
109 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Michal Pavel

Michal Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Hluboké nad Vltavou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu