Prodej rodinného domu, Praha - Točná, Na Stráňkách, 301 m2 (ID: 3399962)

Na Stráňkách, Praha 4 - Točná

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k domu

Czech Republic Sotheby’s Int. Realty nabízí k prodeji rodinnou vilu, která je zasazena do prostorného pozemku, jenž se nachází přímo u lesa v klidné lokalitě Prahy 12. Nabízí tak ideální prostředí k rodinnému bydlení. Vila byla vystavena v roce 2000 a je charakterizována atypickým dispozičním řešením, vzdušnými světlými prostory a přímým vstupem z pozemku do lesa, kde můžete čerpat energii na čerstvém vzduchu a užívat si tak výjimečné spojení s přírodou.

Nemovitost se rozprostírá do dvou nadzemních a jednoho podzemního podlaží. V přízemí se nachází společenská část domu, dominantou prostoru je prosvětlený obývací pokoj, jemuž propůjčují útulnou atmosféru velká krbová kamna a doplňují ji designové dřevěné obklady na stropech a výhledy do udržované zahrady se vzrostlou vegetací. Z obývacího pokoje vedou po pravé straně prosklené dveře přímo do místnosti s vnitřním vyhřívaným bazénem s protiproudem. Bazén nabízí automatickou údržbu, přelivový systém a speciální osvícení vodní plochy. Na bazén navazuje sauna, jacuzzi a toaleta s přípravou na sprchu. Po levé straně od obývacího pokoje pak nalezneme moderní kuchyň vybavenou prémiovými materiály a spotřebiči, množstvím úložného prostoru a mramorovou pracovní deskou. Z obývacího prostoru lze vstoupit na přední terasu orientovanou do okrasné zahrady nebo zadní terasu orientovanou k lesu. Terasy jsou přístupné i z vnitřního bazénu, kde lze prostor otevřít na obě strany a bazén tak propojují obě části zahrady.

V horním patře vily nalezneme soukromou část určenou k odpočinku. Po schodech z dubového dřeva se dostaneme do prostoru, který nabízí tři samostatné ložnice, všechny s vlastními šatnami a dvě prostorné koupelny.

Z hlavní chodby lze vnitřním prostorem vstoupit do prostorné garáže s dálkovým ovládáním hlavních vjezdových i garážových vrat.

V suterénu domu pak nalezneme úložné prostory s policovým systémem, prádelnu s domovním sběrem prádla a místnost s technickým zázemím domu, kde je ovládací panel k tepelnému čerpadlu, elektrokotel a automatické systémy pro údržbu bazénu.

Osvětlení domu je z limitované edice značky Orion. Nemovitost je vybavena interiérovými dveřmi z masivu, mramorovými parapety a většina interiérových prvků a vybavení byla vyrobena na míru. Okna jsou vybavena skly speciálně upravenými proti přímým slunečním paprskům a jsou akustická. Dům nabízí centrální vysavač, videotelefon a je chráněn bezpečnostním systémem.

Lokalita - Praha 12 - Točná

Městská čtvrť Točná se nachází v jižní části Prahy, jihozápadně od Cholupic a severozápadně od obce Dolní Břežany. Točná je zajímavá z hlediska přírodních památek, je jedinou obcí na pravém břehu Vltavy, která leží zároveň v Praze a i v Brdské vrchovině. Dům se rozprostírá v klidném prostředí na konci slepé ulice na hranici přímo u lesa. Co se týče dopravní dostupnosti, do centra Prahy se autem dostanete do 20 minut. Je zde dobrá občanská vybavenost. V pěší vzdálenosti od domu naleznete mateřskou školu, obchod s..

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
8. 5. 2024
Adresa
Na Stráňkách, Praha 4 - Točná
ID
0842
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
301 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
953 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Czech Republic Sotheby´s International Realty

Janáčkovo nábřeží 39/51, Praha, Malá Strana

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jan Vančura

Jan Vančura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu