Prodej rodinného domu, Žatec, Přátelství, 157 m2

Přátelství, Žatec

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji řadový rodinný dům, který se nachází ve velmi vyhledávané lokalitě města Žatce, ulice Přátelství.

Nemovitost je velmi prakticky rozdělena do tří částí.

Suterén – technické prostory
Zde se nachází prádelna s vanou, sklad ovoce a zeleniny, technická místnost s kotlem a zásobníkem na TUV a technická místnost nabízející různé možnosti využití (např. pracovna, dílna, posilovna, atd.). Část prostor je vytápěná.
1. nadzemní podlaží – denní zóna
Denní zónu tvoří velký obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je možnost připojení krbu nebo krbových kamen. Dále je zde samostatné WC a vstupní chodba s úložnými prostory. Centrální schodiště propojuje jednotlivé podlaží domu. Dále je zde výstup na zahradu přes malé zádveří. Na zbývající části podlaží je garáž s automatickými rolovacími vraty na dálkové ovládání. Garáž je průjezdná do zahrady.
2. nadzemní podlaží – klidová zóna
Tři samostatné ložnice nabízejí dostatek soukromí. Jedna z ložnic má balkón s jižní orientací. V koupelně je k dispozici vana, sprchový kout, umyvadlo, WC, bidet. Velkou výhodou jsou okna umožňující pohodlné větrání i přístup dostatku denního světla.

Interiéry domu působí velmi vzdušně s důrazem na maximální využití denního světla. Dispozice domu je zachycena ve 3D půdorysech (viz. fotogalerie).
V případě zájmu Vám zašlu do emailu 2D půdorys s rozměry jednotlivých místností.

Na dům navazuje rovinatý pozemek o celkové výměře 205 m2. Část pozemku je zpevněná, část zatravněná. Zahradu jistě ocení milovníci venkovního posezení a stolování. Rádi si zde vypijete dobrou kávu nebo sklenku vína s rodinou a přáteli. Je zde místo i na gril a bazén. Dále je zde menší zahradní domek. Díky oplocení je zahrada bezpečným místem pro hry vašich dětí nebo vnoučat. Máte-li čtyřnohé miláčky, tak i oni si zde najdou své místo. Pozemek je přístupný přes chodbu v 1. nadzemním podlaží, nebo přes garáž.

Koupě nemovitosti může být i zajímavou investiční příležitostí. Díky aktuálnímu vývoji na realitním a hypotečním trhu se zvyšuje zájem i o nájemní bydlení v segmentu rodinných domů.

Žatec má k dispozici veškerou občanskou vybavenost. Dynamicky rozvíjející se průmyslová zóna TRIANGLE, nabízející řadu pracovních příležitostí, je vzdálena zhruba 12 km. Rovněž velmi dobře dostupná je Praha (55 minut).

S případným financování koupě nemovitosti Vám rádi pomohou naši finanční specialisté.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, přijďte se podívat.

Těším se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Přátelství, Žatec
ID
0032-NP08109
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
157 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
325 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Petr Andrášek

Petr Andrášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu