Prodej bytu 2+kk, Jinočany, Mirešická, 56 m2 (ID: 3404708)

Mirešická, Jinočany

Rezervováno
5 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 24 777 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jinočanech

Úklidové služby

Informace k bytu

REZERVOVÁNO! Nabídka prodeje velkoryse koncipovaného bytu 2+kk/B, 56 m2 + vlastní parkovací stání před domem, OV, v novostavbě třípodlažního bytového domu a to na prestižní adrese hranice Prahy 5 a PZ, v obci Jinočany. Obec se stala vyhledávanou lokalitou developerů pro novou výstavbu, neboť poskytuje veškeré atributy komfortního bydlení: výbornou dopravní dostupnost (bus MHD k metru "B" Luka a Zličín, vlak na Smíchov za 15 min a autem na Pražský okruh 1,5 km, letiště po dálnici 12 min), dále kompletní občanskou vybavenost (MŠ, ZŠ, poliklinika - prakt. lékař, zubař, gynekologie, urologie, rehabilitace, lékárna, obchody, pošta, služby, pár minut OC Zličín, sportovní hala, lanové centrum, přírodní koupaliště Mirešák). Dokončuje se nový developerský projekt s napojením na Pražský okruh - nové showroomy a prodejny ( Lidl, Pepco, Kik, Super ZOO, drogerie...). Svérázná poloha obce nabízí tuto lokalitu pro cyklistické i pěší výlety do nedalekého přírodního parku Dalejského a Prokopského údolí s jedinečnou přírodní scenérií.

Nízkopodlažní bytové domy, díky architektonickému řešení, zcela zapadají do zástavby komplexu obklopené zelení. Námi nabízený byt 2+kk/B, 56 m2 (byt 52 m2, balkon 2 m2, sklep 2 m2) se nachází  v 3.NP, jde o dům "D", orientace JV, součástí bytu je sklepní drátěná kóje a vlastní stání pro auto vedené na katastru nemovitostí. Dispozice bytu: vchodová hala s vestavěnou šatnou, vlevo ložnice (12,47 m2) s vestavěnými skříněmi v pojízdné liště, vpravo WC, vedle koupelna s vanou, el. bojlerem na ohřev vody, umyvadlem se skříňkou, otopným žebříkem. Z haly vcházíme do velkoryse řešeného pokoje (27,6 m2), který je rozdělen do 4 zón: kuchyňská s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrospotřebiči, dále obývací, jídelní a pracovní. Krásným posezením s úžasným výhledem do okolí disponuje balkon (2 m2). Okna jsou opatřena sítěmi proti hmyzu, podlahy plovoucí, topení el. přímotopy na levný noční proud (2 tělesa). Měsíční poplatky za el. 2 500 Kč (svícení, vytápění, el. spotřebiče) + služby 2 000 Kč. Byt je precizně a do detailu vyřešený, při vstupu na nás dýchne pozitivní energie. Bytová jednotka nemá žádné omezení vlastnického práva a je ihned připravena k nastěhování.

Bydlení v Jinočanech snoubí pohodlí města a blízkost nádherné přírody. Kdo preferuje klid, zeleň, rychlou dostupnost do centra metropole a výbornou infrastrukturu, bude výběrem bydlení v této lokalitě spokojen.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
5 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Mirešická, Jinočany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
56 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Grygar reality

Krkonošská 1607/10, Praha, Vinohrady

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Hana Jílková

Mgr. Hana Jílková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Jinočanech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu