Prodej chalupy, Rokytnice nad Jizerou, 220 m2 (ID: 3405068)

Rokytnice nad Jizerou

7 400 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 266 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Prémioví partneři v Rokytnici nad Jizerou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji horský dům - chalupu, která prošla kompletní rekonstrukcí. Nachází se v Dolní Rokytnici a je vhodný pro skupinové a rodinné pobyty, cyklistiku a lyžování. Dům je vybaven novým nábytkem pro komfortní pobyt, včetně ložního prádla a ručníků. K dispozici je vlastní parkování pro jeden vůz a sdílené parkování pro další vozy. Dům má celkem 5 pokojů, společenskou místnost s kuchyní a krbem, 2 koupelny, 1 samostatné WC (druhé je v rámci spodní koupelny). Maximální počet osob je 17 ubytovaných v 5 ložnicích (3x čtyřlůžková, 1x dvoulůžková, 1x třílůžková: V prvním patře jsou dvě samostatné ložnice a společenská místnost s plně vybavenou kuchyní, koupelna s WC. V první ložnici je dvoulůžková postel a palanda pro další dvě osoby. Ve druhé ložnici je rozkládací pohovka pro další dvě osoby. V obou ložnicích jsou komody. Ve druhém patře najdete další tři samostatné ložnice. První ložnice má dvojlůžko, jednolůžko a komodu. Ve druhé a třetí ložnici najdete dvoulůžkové postele a palandy (každá pro dvě osoby), včetně komod. Dále se tam nachází druhá koupelna a samostatné WC.
V domě jsou dvě koupelny. Spodní patro nabízí koupelnu s WC a sprchovým koutem. V horním patře se nachází koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Vytápění je zajištěno novým elektrickým kotlem.
Dům je přístupný autem, autobusem (zastávka Jablonec nad Jizerou nebo Rokytnice nad Jizerou nad železniční stanicí) nebo vlakem na zastávku Rokytnice nad Jizerou. Příjezd k chatě je jednoduchý, nachází se přímo u silnice z Harrachova do Jablonce nad Jizerou. Přímo pod chalupou se nachází vlakové nádraží. K dispozici je zahrada o výměře cca 600m² přímo nad domem. Pozemkem protéká i horský potůček. Dům se nachází v části Dolní Rokytnice obce Rokytnice nad Jizerou. 5 km od chaty se nachází jeden z největších sjezdařských areálů v České republice – Horní domky. Lze využít i menších areálů jako jsou Studenov (4 km) a Kamenec (2 km). V okolí plno možností pro pěší turistiku nebo výlety na kolech.
Vhodné jako investiční příležitost. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
7 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Rokytnice nad Jizerou
ID
777890
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
220 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
214 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RP REALITY, s.r.o.

Na poříčí 1073/13, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Roman Danda

Roman Danda

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Rokytnici nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu