Prodej bytu 3+kk, Loučná pod Klínovcem, 122 m2

Loučná pod Klínovcem

14 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 247 Kč /za měsíc

(Včetně DPH 15 %, garáž i parkovací stání v ceně)

Prémioví partneři v Loučné pod Klínovcem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dvoupodlažní horský apartmán 3+kk o velikosti 122 m2, 2 ložnicemi, koupelnou, garáží, obývacím pokojem s krbovými kamny je součástí luxusní residenční čtvrti s automatickými bránami s dálkovým a kódovým otevíráním zabraňující vjezd neoprávněným osobám. Apartmán je situován ve zcela autonomní budově s vlastním vchodem, která se nachází v samostatně odděleném resortu v obci Loučná pod Klínovcem. Jedinečnost a účelovost této moderní stavby zaručuje naprostý uživatelský komfort spojený s okolními krásami přírody. Stavba je navržena tak, aby respektovala všechny volnočasové i sportovní aktivity, které se v této lokalitě provozují (lyžování, běžkování, kite-boarding, sáňkařská dráha, horská turistika, trial, cyklistika atd.). Jednoduše po sportování či turistice vjedete do uzavřeného soukromého resortu, kde zaparkujete auto v garáži, kde si pohodlně uložíte si své sportovní i další potřeby.
Apartmán se dvěma ložnicemi disponuje včetně obývacího pokoje s krbovými kamny také plně zařízenou kuchyní a kuchyňským koutem, technickou místností či odpočívárnou v 2. NP. Celkový komfort dokresluje moderní koupelna se sprchovým koutem a WC. Vlastněte krásnou nemovitost v neobyčejném prostředí hned u největšího lyžařského areálu v České republice. Spojte osobní touhu s podnikatelskou investicí. Pokud nebudete zrovna přítomni můžete nemovitost krátkodobě pronajímat – doba návratnosti je 10 – 15 let. Nabízíme Vám exkluzivní službu péče o Váš apartmán po celý rok – pronájem, úklid a údržba. Tyto služby budou hrazeny z pouze vydělaných peněz. Nechte svou nemovitost pracovat a užívejte si Krušné hory naplno. Nákup nemovitosti zařídíme pomocí financování jedinečnou zahraniční bankou. Zbývá už jediné – osobně se přesvědčit.

Parametry bytu

Cena
14 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně DPH 15 %, garáž i parkovací stání v ceně
Aktualizováno
3. 5. 2024
Adresa
Loučná pod Klínovcem
ID
N00678
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
122 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
122 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Richard Williams

Richard Williams

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Loučné pod Klínovcem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu