Prodej chalupy, Páleč, 105 m2

Páleč

3 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 633 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Páleči

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme vám chalupu vhodnou k bydlení i k rodinné rekreaci. Tato nemovitost prošla rekonstrukcí, jak interiérovou tak hlavně technickou. Dům je z pohledu užívání plně připraven na bydlení bez dalších finančních nároků na modernizaci. Vytápění kotlem s tepelným čerpadlem, rozvody elektřiny v mědi s přizpůsobením i na vyšší nároky. Realizace vedení vody a odpadů po rekonstrukci, střecha ve vynikajícím stavu, plastová okna, hotová příprava na připojení na rozvod kanalizace s napojením v 2. čtvrtletí 2024 (bez dalších investic). Nabízená nemovitost je situována v mírně svažitém terénu uzpůsobeném do dvou úrovní. Na horní části pozemku je velmi příjemná a rovinatá stometrová zahrada s posezením a krbem, úložným zahradním domkem a vstupem na půdu. Zahrada nabízí příjemné soukromí a tím, že není osázena, je vybízí k úpravám a vysázení všeho, dle vašich představ. V nižší části pozemku je dům samotný, předzahrádka cca 50m2 a opět menší úložný zahradní domek.
Dům má dvě podlaží. Podzemní podlaží o výměře 40m2 slouží jako sklad, technická místnost a dílna. Nadzemní podlaží je plně obytné 3+1 o ploše 65m2. Dalšími úložnými prostory jsou dva přístavky o velikosti 10 a 6 m2. V domě je dále možnost mírně zvýšit užitnou plochu o prostory nevyužité půdy. Bydlí se zde příjemně a nerušeně.
Dům je ze smíšeného zdiva se zateplenou západní (dispozičně - obě ložnice) stranou.
Spojení autobusovou dopravou je na Prahu jedna hodina, do Slaného 30minut, Vraný 10minut.
Hlavní občanská nejbližší vybavenost je v obci Vraný (škola, školka, pošta).
Možnost financování úvěrem. Ideální uvolnění nabízené nemovitosti je v polovině června, ale je zde i možnost domluvy.

Parametry domu

Cena
3 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Páleč
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
105 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
252 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TONZA REALITY spol. s r.o.

Pernerova 121/33, Praha, Karlín

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Josef Nový

Josef Nový

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Páleči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu