Prodej bytu 5+kk, Dobřichovice, Palackého, 112 m2 (ID: 3406938)

Palackého, Dobřichovice

9 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 43 844 Kč /za měsíc

(Včetně kompletních právních služeb a provize RK.)

Prémioví partneři v Dobřichovicích

Úklidové služby

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný a prostorný mezonetový byt o dispozici 5+kk a celkové podlahové ploše 112,87 m2. Nemovitost je situována ve třetím a čtvrtém nadzemním podlaží čtyř podlažního cihlového domu bez výtahu, na adrese Palackého 541 v Dobřichovicích, Praha - Západ.
Polyfunkční dům byl postaven v letech 2000 - 2001 v rámci zdařilého projektu společnosti DOB-Invest, který utvořil moderní vzhled Palackého náměstí v centru Dobřichovic.
Byt prošel v letech 2016 a 2019 kompletní rekonstrukcí a skládá se ze dvou jednotek (byt a ateliér v podkroví). Nemovitost má vlastní klimatizaci, okna jsou orientována na severozápad a jihovýchod. Vytápění a teplou vodu zajišťuje ústřední plynová kotelna v domě. Měsíční poplatky SVJ za služby včetně fondu oprav cca 7000,-Kč/měsíc + elektřina dle individuální spotřeby. Majiteli bytu náleží roční nájemné ve výši 50 000Kč z prostoru, který je vymezen pro anténu O2, takže po ponížení nákladů o výnos z pronájmu jsou celkové měsíční náklady na takto velký byt pouze okolo 3 000,-Kč/měsíc.
K bytu náleží také sklepní kóje v suterénu domu a jedno venkovní parkovací stání.
Budova je průběžně udržována, revitalizována a je ve výborném stavu. SVJ nemá žádný úvěr a neplánuje v blízké době navyšovat poplatky do fondu oprav.
Nemovitost se prodává částečně vybavená včetně zařízené kuchyňské linky, vestavěných skříní, sušičky a pračky.
Velice atraktivní lokalita v centru Dobřichovic nabízí veškerou občanskou vybavenost i dostupnost (ZŠ, MŠ, lékárna, restaurace, kavárny, banky, obchody, Billa, Lidl, pošta, úřad, bazén, sportoviště, cyklostezka, řeka Berounka, autobusová zastávka ,,Dobřichovice, pošta‘‘ přímo před domem, vlaková stanice ,,Dobřichovice‘‘ 1,2 km odkud se dostanete do Prahy na metro B – Smíchovské nádraží za cca 20 min.).
V Dobřichovicích či blízkém okolí jsou sportoviště na atletiku, basketbal, florbal, fotbal, gymnastiku, nohejbal, tenis či volejbal. Ve většině případů jsou tyto sporty organizovány již pro děti od nízkého věku, včetně sokolské všestrannosti pro nejmenší.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Jedná se o skvělou nemovitost a hezké bydlení pro větší rodinu. Vřele doporučujeme.

Parametry bytu

Cena
9 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně kompletních právních služeb a provize RK.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Palackého, Dobřichovice
ID
0218-NP05584
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
112 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
112 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lubomír Polášek

Lubomír Polášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 5+kk v Dobřichovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu