Prodej rodinného domu, Březí, 215 m2

Březí

17 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 735 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Březí

Úklidové služby

Informace k domu

Dovolujeme si Vám představit tento jedinečný dvoupodlažní rodinný dům situovaný v přímém sousedství Říčan, v obci Březí. Dům zaujímá plochu 215 m2 a dispozičně je řešen jako 6+kk. Veškerý interiér je proveden ve vysokém nadstandardu a s důrazem na detail a maximální využití plochy.
Tento pohodlný a elegantní dům nabízí nejen útulný domov, ale také výjimečné výhody pro ty, kteří chtějí spojit klid venkovského prostředí s moderním životním stylem.
V přízemí domu se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, pracovna, koupelna, samostatné WC, komora a technická místnost. Centrálním schodištěm vystoupáte do podkroví, kde naleznete 2 prostorné pokoje, posilovnu, koupelnu a šatnu. Další úložný prostor tvoří půda, která je přístupná po výsuvném žebříku.
Dům je vytápěn plynovým kotlem. Podlahové topení je rozvedeno v obou podlažích. Okna jsou zde plastová, střešní krytina - pálená taška typu Bramac. Dům je napojen na vodovodn řad a kanalizaci. Bezpečnost celého objektu zajišťuje kamerový systém. Součástí zařízení domu je plně vybavená kuchyňská linka.
Zahrada o rozloze cca 800 m2 má vlastní studnu hlubokou cca 28 m.
Dopravní dostupnost – pár minut od domu se nachází autobusová zastávka, odkud je přímé spojení do Prahy - Depo Hostivař (bus č.364, 366). Bus č. 765 zajišťuje spojení do Říčan, kde je možné využít další přímé vlakové spojení do Prahy.

Parametry domu

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Březí
ID
202320
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
215 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
930 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Barbora Šťovíčková

Mgr. Barbora Šťovíčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Březí (okr. Praha-východ)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu