Prodej rodinného domu, Klobouky u Brna, Kašnická, 80 m2 (ID: 3408106)

Kašnická, Klobouky u Brna

2 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 296 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kloboukách u Brna

Informace k domu

Rodinný dům 2+1, Klobouky u Brna, okr. Břeclav, Jihomoravský kraj

Prodej rodinného domu o velikosti 2+1. Dům je určený k totální rekonstrukci nebo k demolici, nemovitost ze smíšeného zdiva je v řadové zástavbě a je vhodný jak k trvalému bydlení, tak celoroční rekreaci, nebo také k pronájmu.

Celková plocha pozemku je 893 m2, zastavěná plocha nemovitosti je 100 m2, užitná plocha je 80 m2. Šířka pozemku z přední části 14 m. Celý pozemek je oplocen.

K domu náleží krásná zahrada orientovaná směrem na jih, v zahradě vysazené stromy – meruňky, broskve, jabloně, švestka, ořechy vlašské a lískové. Dům se nachází na klidné ulici s nádherným výhledem na město. Ve dvoře je hospodářská budova v dobrém stavu – může být garáž/dílna/zahradní domek. Povolení od města k vybudování parkovacího stání před domem.

Společná studna pro více domů – nízká cena za zalévání a bazén. Veškeré inženýrské sítě jsou k napojení přímo před domem (elektřina, plyn, voda, kanalizace).

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl doposud majitelem předložen, resp. Je ve stádiu zpracování. V souladu s právní úpravou proto RK uvádí energetickou třídu G.

Město Klobouky má kompletní občanskou vybavenost a skvělou dopravní dostupnost (Brno 30 km).

Parametry domu

Cena
2 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 4. 2024
Adresa
Kašnická, Klobouky u Brna
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
893 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Boháč Oldřich

Boháč Oldřich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kloboukách u Brna?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu