Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Václavov u Bruntálu, 11536 m2

Václavov u Bruntálu

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Václavově u Bruntálu

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji komerční pozemky vhodné k výstavbě apartmánů v samotném srdci Jesenického podhůří. Konkrétně se pozemky nacházejí v severovýchodní části obce Václavov u Bruntálu - Horním Václavově, v okrese Bruntál.

Jedná se o soubor čtyř na sebe navazujících pozemků o celkové rozloze 11.536 m2, zastavitelná část až 20% (2.306 m2), o max. 2.NP se sedlovou střechou. Podle aktuálních územních regulativ lze zastavitelnou plochu účelově využít z 50% k rekreaci a z 50% jako sportoviště.

Pozemek lze napojit na dostupné IS (elektřina, voda, kanalizace).

Jedná se o zajímavou investiční příležitost s velkým potenciálem. Turisticky a sportovně atraktivní lokalita.

V nejbližším okolí (cca 2 km) naleznete ski areál Čerťák, který nabízí 2,5 km sjezdovek, čtyřsedačkovou lanovku i dětský vlek. V Karlově pod Pradědem, vzdáleném cca 10 minut autem najdete další 4 ski areály (Karlov, Karlov pod Pradědem, Klobouk, Kopřivná) s celkem až 20 km sjezdovek. V okolí je také množství upravovaných tratí pro běžkaře. V létě sem potom lidé zavítají navštívit nespočet pohodových i náročných turistických/naučných tras, cyklostezek či vyhlídek.

Cena a více informací u RK.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Václavov u Bruntálu
ID
0405
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
11536 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dominik Tyl

Dominik Tyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Václavově u Bruntálu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu