Prodej bytu 3+kk, Fuengirola, Španělsko, 123 m2 (ID: 3413763)

Fuengirola, Španělsko

31 940 401 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji luxusní apartmán s bazénem o podlahové ploše 123 m2 ve městě Fuengirola v jižním Španělsku, nedaleko Malagy. Prostorný apartmán se dvěma ložnicemi a en-suite koupelnou. Jedná se o prostorný a světlý apartmán s vlastní terasou.

V projektu se klade velký důraz na technické vybavení a udržitelnost, hodně se používají materiály jako je ocel, kámen a dřevo. Klimatizace a podlahové vytápění ve všech místnostech je zde samozřejmostí. Kuchyně s krásnými výhledy a prostorná koupelna jsou kompletně vybavené kvalitními spotřebiči a nábytkem značky LUBE, Bosch či AEG. Součástí vybavení je pracovní deska, sklokeramická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, digestoř, lednice, myčka a pračka se sušičkou. Díky proskleným posuvným dveřím na terasu, mohou majitelé pozorovat panoramatické výhledy přímo z obývacího pokoje. Barvu kuchyňského vybavení a případně nadstandartní vybavení celého bytu si budoucí majitelé mohou vybrat z několika nabídek. K apartmánu náleží dvě parkovací stání, sklep a nabíjecí stanice pro elektromobily.

Tento projekt se skládá ze 70 deluxe apartmánů, 49 zahradních apartmánů a 45 penthousů. Rezidence je obklopena rozsáhlými zahradami.

Cena nemovitosti zahrnuje také Platinum membership - členskou kartu, která klientovi a jeho rodině umožňuje využívat širokou škálu služeb v resortu (fitness, wellness, kryté bazény a venkovní bazény, plážový klub, tenisové kurty a mnoho dalších možností pro trávení aktivního volného času).

V pěší dostupnosti jsou nádherné pláže, vyhlášené restaurace a obchody. V blízkosti je vlaková zastávka, která umožňuje rychlou přepravu na letiště či do centra Malagy a Marbelly za pouhých 15 minut.

Plánované dokončení výstavby Q1 2025.

V komplexu je k prodeji více jednotek, inzerovaná nemovitost slouží k představení možných dispozic. Ceny se mohou lišit v závislosti na specifikaci jednotky.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Parametry bytu

Cena
31 940 401 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Fuengirola, Španělsko
ID
N6711
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
123 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
123 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu