Prodej bytu 2+kk, Vrchlabí, Pražská, 85 m2

Pražská, Vrchlabí

7 110 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 33 884 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vrchlabí

Informace k bytu

Objevte klíč k modernímu životnímu stylu v srdci Krkonoš

Vítejte v prostředí, kde se estetika snoubí s pohodlím a kde úchvatné výhledy na okolí ožívají přímo v pohodlí vašeho obývacího pokoje. Přinášíme vám exkluzivní novinku na trhu s nemovitostmi – moderně koncipovaný byt 2+kk v rámci prestižního projektu VIVA Vrchlabí, jenž vám nabízí bydlení, které předčí vaše nejsmělejší představy.
Pro lepší ilustraci možného vzhledu interiéru vašeho bytu jsme využili vizualizace.

Tento byt se rozprostírá na ploše 75 m² a nachází se v prvním nadzemním podlaží, přičemž vám poskytne nejen prostor pro komfortní život, ale i nádech luxusu do vašeho každodenního bytí.
Přidáme k tomu praktický cyklobox o velikosti 2,3 m² a parkovací stání jako samozřejmost – vše zahrnuto v ceně, která je stejně atraktivní jako samotný byt.

Komplex VIVA Vrchlabí je dokonalou symbiózou čtyř stylových domů s 58 bytovými jednotkami, propojených garážemi a obohacených o výtahy a geniální úložné prostory. Představte si, že všechny vaše sportovní potřeby jsou bezpečně uložené a vy máte plný prostor pro život. Velké okna teras otevírají svět podhůří Krkonoš přímo u vašich nohou a každý den může být novým dobrodružstvím. Luxusní výbava a vyšší standardní provedení horních pater domů jen umocňují pocit výjimečnosti, který zde na vás čeká.

Poloha komplexu je strategická – škola, veřejná doprava i sportoviště jsou na dosah, zatímco kouzlo přírody je jen krok od vašich dveří. Centrum města s plnou občanskou vybaveností je pak třešničkou na dortu moderního bydlení. Nechte se unést tímto bytem, který je synonymem pro hezké, nové a bezstarostné bydlení v lokalitě, která je stejně pohodlná jako klidná. Přijměte naši pozvání k prohlídce a učiňte první krok k životu, o kterém jste vždy snili.

Nečekejte dlouho – tento byt může být váš! Kontaktujte nás pro více informací nebo prohlídku.
.

Parametry bytu

Cena
7 110 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pražská, Vrchlabí
ID
3529
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
85 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Veronika Michálková

Veronika Michálková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu