Pronájem obchodního prostoru, Valy, 130 m2

Valy

9 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Náklady na provoz cca 4.500Kč/ měsíčně.)

Prémioví partneři v Valech

Informace k nemovitosti

Reprezentativní prostory, místo podnikání a nízké náklady na provoz v místě podnikání. Tyto 3 věci bezpochyby úzce souvisí s kvalitou a úspěchem v byznysu a to je to v čem Vám aktuálně můžeme pomoci!

Do nabídky jsme pro Vás připravili opravdu krásný a veliký obchodní prostor, který byl nedávno dokončen a tak to zde stále voní jako v novostavbě. Využití prostoru jsme připraveni s Vámi konzultovat a případně následně stavebně upravit pro to aby Vám to maximálně vyhovovalo. Celý prostor je možné rozdělit na několik menších pracovišť. Samozřejmostí je veliká reklama na budově a okolních místech patřících k budově pro upoutání pozornosti.
Do budovy je bezbariérový přístup. Prostor se nachází v 1. patře a je zde taktéž bezbariérový přístup díky výtahu. V obchodním prostoru, který se aktuálně skládá z jedné veliké otevřené místnosti, se dále nachází samostatná kuchyňka s jídelním koutem, která je vybavena kuchyňskou linkou s vařičem. Dále je zde jedna samostatná kancelář, úklidová místnost a WC, které je zvlášť pro dámy a zvlášť pro pány. V celém prostoru jsou instalovány kabelové rozvody pro PC a jiné kancelářské pomocníky. Celý prostor je klimatizovaný. V okolí domu je možné využívat až 17 parkovacích míst.

Určitě nesmíme opomenout místo podnikání, které je velmi dobrém strategickém místě a to na silnici mezi Pardubicemi a Přeloučí. Zároveň na se zde napojuje silnice od Heřmanova Městce a Choltic. Velkou výhodou je určitě i to, že hned vedle je zastávka vlaků a autobusů na trase Pardubice - Praha a Přelouč - Heřmanův Městec.
Na oběd to je pár kroků přes silnici do místní oblíbené restaurace u Horáčků. V létě určitě uvítáte možnost osvěžení a mlsání na zmrzlině hned vedle restaurace. Svačinu a jiné drobné občerstvení pořídíte v místním obchodě s potravinami.

Na podporu Vašeho podnikání jsme pro Vás připravili snížené nájemné na první 2 měsíce. Po uplynutí tohoto zvýhodněného období, přejde výše nájemného na předem domluvenou a individuálně nastavenou výši. Následné nájemné se bude odvíjet od využití obchodního prostoru a vlivu provozu na jeho opotřebení či náročnost provozu.
První 2 měsíce akční nájemné ve výši 9.000Kč bez DPH.

Přijďte se sami přesvědčit o tom, že toto může být to pravé místo pro Vaše podnikání.

Na osobní prohlídce se na Vás bude těšit makléř Miloš Sedlák.

Parametry nemovitosti

Cena
9 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Náklady na provoz cca 4.500Kč/ měsíčně.
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Valy
ID
22013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
130 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
130 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Miloš Sedlák

Miloš Sedlák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Valech (okr. Pardubice)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu