Prodej bytu 2+kk, Kolín, Za Baštou, 45 m2 (ID: 3418502)

Za Baštou, Kolín - Kolín V

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Vážení klienti, nabízíme Vám nově zrekonstruovaný byt 2+kk v osobním vlastnictví o užitné ploše 45m2 nedaleko centra Kolína. Bytová jednotka se nachází v 11 nadzemním podlaží z celkových 12. Na podzim roku 2023 majitel dokončil velmi povedenou, ale i nákladnou rekonstrukci.
V celé bytové jednotce jsou nové omítky, SDK stropy, elektřina, LED osvětlení, vinylové podlahy, interiérové posuvné dveře do pouzdra a vstupní bezpečnostní dveře včetně zárubní. Dále je zde nově vyzděné bytové jádro, včetně odpadu a vody.
Kuchyňská linka je vyrobena na zakázku, včetně nových elektrospotřebičů (vestavěná lednice s mrazákem, elektrická trouba, mikrovlnka, digestoř ,myčka na nádobí a pračka).
Koupelna je osazena bateriemi zn. Grohe se sprchovým koutem a záchodem zn. Geberit a navíc se zde nachází elektrický topný žebřík. Dostatek úložného prostoru vám zajistí 2 vestavěné skříně v předsíni a ložnici. Do oken jsou v celém bytě namontovány nové vnitřní žaluzie, závěsy a záclony. Velkou výhodou je orientace na východ, díky které využijete maximum denního světla. Z bytu je krásný výhled na řeku a centrum Kolína. Bytový dům prošel celkovou revitalizací, včetně zateplení, nové fasády, oken, stoupaček. V domě jsou také dva bezbariérové výtahy a k bytu náleží i sklepní kóje.
V okolí je veškerá občanská vybavenost, jelikož do krásného centra Kolína se dostanete do 5 minut pěšky. Naleznete zde vše od škol, školek, sportovišť, kaváren, restaurací, obchodů a nemocnice.
Do Prahy se dostanete do 45minut z vlakového nádraží, které je vzdálené 10 minut od bytu nebo autem za podobný časový úsek po D11. Na druhou stranu do Pardubic je to pouze 30 minut vlakem.
Pro více informací kontaktujte makléře Mikuláše Hrdinu.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Za Baštou, Kolín - Kolín V
ID
00680
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Proklid reality

Legionářská 1319/10, Olomouc

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Mikuláš Hrdina

Mikuláš Hrdina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu