Prodej bytu 2+kk, Kolín, Pražská, 52 m2 (ID: 3449400)

Pražská, Kolín - Kolín II

4 719 599 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 492 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kolíně

Úklidové služby

Informace k bytu

Toužíte po vlastním bydlení na dobré adrese? Pokud na to nespěcháte, přijměte pozvání k prozkoumání bytu o dispozici 2+kk o podlahové ploše 47,31m2 (dle nař.vl. 366/2013 Sb.) s balkonem (4,5m2) v kolínské rezidenci Třešňovka!

Byt pro ty, kteří mají rádi prostor je umístěný ve 3. patře s orientací na východ.
Klíče si odložíte na chytře situované chodbě (5,84 m2), z níž si hned můžete odskočit do koupelny (4,06 m2).
Jen pár kroků to je do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Tato místnost je velká 21,84 m2. Hned na ni navazuje ložnice (12,58 m2).

Moderní a bezpečná
Její dokončení je plánované na 4Q roku 2025. Jsme ale přesvědčeni, že na skutečně významné věci se vyplatí počkat. Proč se vám v ní bude dobře žít (nebo se stane skvělou investiční příležitostí)?
Je na skutečně dobré adrese – 5 minut od historického centra a přímo u výjezdu na Prahu. Sousedí s vilovou čtvrtí, ale je také blízko rozhledny Vodárna a třešňového sadu, podle něhož nese své jméno.
Potěší vysoký standard vybavení bytu (kvalitní podlahy a velkoformátové obklady, moderní sanitární technika, příprava na kuchyně ORESI). Optimální izolaci zajišťují trojskla v oknech. Provedena bude příprava na předokenní žaluzie.
Privátní přístup zajistí elektronický vjezd a 2 vstupní branky. Na maximální bezpečnost bude dohlížet i kamerový systém.
Celý areál bude uzavřený, s parkovou úpravou. Příjemné prostředí dotvoří lavičky a slunečníky. Radost dětí doplní dětské hřiště.
Samozřejmostí je parkoviště (své místo si můžete dokoupit). Pro elektromobily budou k dispozici nabíječky.

Web Rezidencetresnovka - právě tam se dozvíte všechny informace o projektu – aktuality, ale také termíny dnů otevřených dveří, kdy se můžete s bytem seznámit.


Máte nějaké otázky? Potřebujete pomoci s financováním? Jsme tu, abychom vám pomohli. Dejte vědět a domluvíme se.

Martin Nesládek
za Rezidenci Třešňovka

Parametry bytu

Cena
4 719 599 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pražská, Kolín - Kolín II
ID
00637
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
52 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Martin Nesládek

Martin Nesládek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kolíně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu