Pronájem rodinného domu, Velké Přílepy, Emy Destinnové, 217 m2 (ID: 3421964)

Emy Destinnové, Velké Přílepy

Rezervováno
60 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 15000 Kč )

Prémioví partneři v Velkých Přílepích

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu samostatně stojící, zařízený rodinný dům 7+kk o užitné ploše 217 m2 s udržovanou zahradou (800 m2) se samozavlažovacím systémem a venkovním bazénem, situovaný v obci Velké Přílepy, vzdálené jen několik minut jízdy autem od Prahy.


Tento rodinný dům k pronájmu se sestává ze 2 podlaží. Interiér domu nabízí vstupní halu, obývací pokoj s krbem, vstupem na zastřešenou terasu (30 m2), plně vybaveným kuchyňským koutem (sporák, trouba, lednice, mrazák, myčka nádobí, mikrovlnná trouba) včetně jídelního prostoru. Dále nemovitost nabízí 6 prostorných ložnic s vestavěnými skříněmi, 2 koupelny disponující sprchou a vanou, samostatnou toaletu, 2 balkony, komoru, prádelnu a garáž. Součástí vybavení je alarm, pračka se sušičkou, internet či elektricky ovládané žaluzie.


Dům se nachází v klidné rezidenční části obce Velké Přílepy, ležící jen pár kilometrů od hranice mezi Středočeským krajem a hlavním městem Praha. V místě je dobrá občanská vybavenost, jsou zde obchody, služby, restaurace, pošta a několik dětských hřišť. V rychlém dosahu autem je anglická mateřská škola ve Statenicích, státní škola a mateřská škola v Tuchoměřicích i mezinárodní prestižní škola ISP v Praze 6 - Nebušicích. Z obce je velmi dobré a rychlé spojení autem do Prahy; cesta do centra trvá zhruba dvacet minut. Obec obsluhují dvě příměstské autobusové linky, které jezdí na stanice metra trasy A Bořislavka a Dejvická. Bydlení je ideální zejména pro rodiny s dětmi, neboť v sobě kombinuje výhody života v klidném prostředí uprostřed zeleně a snadnou dostupnost do velkoměsta.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh včetně internetu se pohybuje v přibližné výši 15 000 Kč.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Parametry domu

Stav
Rezervováno
Cena
60 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 15000 Kč
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Emy Destinnové, Velké Přílepy
ID
527821
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1083 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LEXXUS, a.s.

Na Poříčí 2090/2, Praha, Nové Město

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Velkých Přílepích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu