Prodej bytu 3+kk, Kladno, U Engerthu, 89 m2

U Engerthu, Kladno

2 032 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 686 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kladně

Úklidové služby

Informace k bytu

Vstupte do nového neomezeného domova v Rezidenci Engerth, kde se nachází byt 1.3.1 o podlahové ploše 89 m2 – prostor plný možností a nadčasové architektury spojené s přírodou. V této rezidenci se 125 byty najdete místo pro všechny vaše sny, nabízející širokou škálu možností pro každý životní styl.

Celková cena bytové jednotky 8 130 000 Kč
Nyní uhradíte pouze 25% z ceny jednotky ve výši 2 032 500 Kč
Zbývající část kupní ceny ve výši 6 097 500 Kč budete splácet po dokončení projektu formou měsíčních anuitních splátek

Při akvizici družstevního bytu je nutné mít k dispozici 25 % z ceny nemovitosti. V tomto případě není třeba hypotečního úvěru na zbytek ceny, protože úvěr si bere samotné družstvo, kterému postupně splácíte svůj družstevní podíl.

Největší výhodou je, že nemusíte prokazovat bonitu ve stejném rozsahu jako pro hypoteční úvěr a družstevní byt si můžete pořídit v jakémkoliv věku. Kromě toho máte výhodu jako člen družstva možnost rozložit splácení až na 35 let. Tato flexibilita vede k výrazně přijatelnějším měsíčním splátkám ve srovnání s nabídkami na trhu.

Rezidence se nachází pouze 25km od Prahy, a přesto v docházkové vzdálenosti, jen pár minut chůze od vlakové stanice budoucí rychlodráhy. Tato vynikající dopravní dostupnost zaručí jedinečné spojení klidného prostředí a pulzujícího života velkoměsta. Užijte si výhody moderního bydlení v kombinaci s pohodlím a rychlým spojením do centra hlavního města již do 30 minut.

Nespoutaný prostor pro život vás čeká v Rezidenci Engerth.

Navštivte webové stránky developera projektu EBM Group pro více informací.

Parametry bytu

Cena
2 032 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
U Engerthu, Kladno
ID
00053-7
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
89 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

EBM Group

Na Valentince 3336/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Michal Preisler

Michal Preisler

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu