Prodej bytu 4+1, Aš, Tylova, 79 m2

Tylova, Aš

1 989 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 479 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Aši

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1, 79 m², Aš, ul. Tylova

Tento byt je ideálním místem pro ty, kteří hledají pohodlí, prostor a klid ve vyhledávané lokalitě Aše. S rozlohou 79 m² nabízí dostatek prostoru pro vaši rodinu, s možností vytvoření pracovního koutu pro home office nebo kreativní koutek pro vaše koníčky. Čtyři pokoje plus kuchyň znamenají flexibilitu využití prostoru přesně podle vašich potřeb a přání.

Vybavení bytu je navrženo s důrazem na funkčnost a estetiku, poskytující vám komfortní zázemí pro každodenní život. Byt je ihned k nastěhování, což vám ušetří čas a energii.

Poloha bytu je dalším z klíčových benefitů. Nachází se v klidné části Aše s vynikající dostupností do centra města, ale zároveň blízko přírody, což ocení nejen rodiny s dětmi. Všechny potřebné služby, jako jsou obchody, školy a zdravotnická zařízení, jsou na dosah.

Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto bytu, který splní nejen vaše bytové, ale i životní přání. Bydlení zde znamená nejen komfort a pohodlí, ale také investici do vaší budoucnosti.

Parametry bytu

Cena
1 989 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tylova, Aš
ID
863355
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
79 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Aši?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu