Prodej rodinného domu, Jiřetín pod Jedlovou, 146 m2

Jiřetín pod Jedlovou

2 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 821 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jiřetíně pod Jedlovou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí prodej rodinného podstávkového domu ve vyhledávané rekreační oblasti v obci Jiřetín pod Jedlovou. Tato nemovitost se nachází v centru této obce, ale jeho umístění je na velmi klidném místě mezi dalšími podstávkovými domy. Dispozice domu je následovná:
Hlavním vchodem se dostaneme do prostorné chodby z které se dostaneme do obývacího pokoje, kde nás ihned zaujme dominantní původní krb, který je plně funkčí a slouží k náhradnímu vytápění domu. Obývací pokoj je propojen z jídelnou a kuchyní. Zároveň se tudy dostaneme balkonovými dveřmi na terasu a zahradu domu. V přízemí domu se dále nachází ložnice, koupelna s vanou, toaletu a prostorná dílna.
Do patra nemovitosti se dostaneme po dřevěných schodech, na jejichž konci se nachází prostorná chodba z které jsou samostatné vchody do dětského pokoje s dvěmi místnostmi, ložnice a další obytné místnosti, která může sloužit jako další dětský pokoj. V tomto patře se také nachází další velká místnost, která čeká na vlastní novou realizaci svého nového majitele. K nemovitosti patří krásná udržovaná zahrádka a dům má vlastní malý klenbový sklípek o jedné místnosti do kterého se dostane z chodby domu. Koupí této nemovitosti můžete získat krásné rodinné bydlení, nebo nemovitost vhodnou k celoročním pronajímání za účelem výdělku. Voda je řešena z městského řádu, kanalizace je do městské kanalizace. Topení je centrální plynové s možností alternativního topení v krbu. Nemovitost je připojena na elektřinu vodu a plyn. Tuto nemovitost Vám doporučujeme z důvodu lokality a příznivé ceny nemovitosti. Financování Vám rádi zdarma zajistíme .

Parametry domu

Cena
2 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 4. 2024
Adresa
Jiřetín pod Jedlovou
ID
05277
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
146 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
488 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V, 230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jiřetíně pod Jedlovou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu