Prodej rodinného domu, Jiřetín pod Jedlovou, Tyršova, 195 m2 (ID: 3367708)

Tyršova, Jiřetín pod Jedlovou

2 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 153 Kč /za měsíc

(Pomůžeme s financováním.)

Prémioví partneři v Jiřetíně pod Jedlovou

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej rodinný dům 195 m2, pozemek 583 m2, Jiřetín pod Jedlovou,Tyršova ulice.
Vítejte v centru Lužických hor. Nemovitost je umístěna v obytné i rekreační lokalitě, ve směru pěšího dosahu sjezdovek. Jedná se o samostatně stojící, částečně podsklepený, přízemní rodinný dům s obytným podkrovím. Původní majitelé zde provozovali krejčovství. Konstrukce budovy je zděná a její stavebně technický stav odpovídá upotřebitelnému stavu. Krov je dřevěný. Střecha budovy sedlová s krytinou ze šablon. Štít stylového domu je vyskládán štípanou břidlicí, což je typický rys zdejší zástavby. V prvním nadzením podlaží je využitelných pět obytných místností plus sociální zářízení a v podkroví jsou další dvě ložnice, s možností dalšího rozšíření. Okna domu jsou dřevěná dvojitá. K domu patří ještě zahrada a zděné zázemí určené k parkování a skladování. Nemovitá věc je přístupná z místní asfaltové komunikace, poblíž centra obce. Naposledy zde byla provedena revize elektro a osazení nového měření.
V této atraktivní lokalitě zde lze taktéž uvažovat s přestavbou na rodinný penzion a nebo úplně změňte svůj život a přestěhujte se. Za relativně malé peníze zde získáte zdravé, krásné prostředí s možností slušného zaměstnání třeba v nedalekém německém pohraničí a nyní aktuálně s možností získání státní dotace na rekonstrukci.

Obec je vyhlášená jako turistické a sportovní centrum Lužických hor a Národního parku České Švýcarsko. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N94978.

Parametry domu

Cena
2 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Pomůžeme s financováním.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Tyršova, Jiřetín pod Jedlovou
ID
N94978
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
195 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
583 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Petr Matička

Petr Matička

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jiřetíně pod Jedlovou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu