Pronájem bytu 3+kk, Praha - Troja, K Bohnicím, 114 m2

K Bohnicím, Praha 7, Troja

36 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)

Prémioví partneři v Praze 7

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme exklusivně pronájem částečně zařízeného bytu v rezidenčním komplexu zrekonstruované historické usedlosti Salabka v prostředí trojských vinic na Praze 7. Byt je mezonetový, dispozičně řešen jako 3+kk, na ploše 114 m2, nachází se v 1. a 2. patře bez výtahu s okny orientovanými na východ do nádvoří se spousty zeleně a na jih a jihozápad s výhledem na Pražský hrad a do zeleně Zoologické zahrady. Po vstupu do bytu se nacházíme v předsíni (2,6 m2), zde je přístup do malé koupelny s toaletou a sprchovým koutem (2,3 m2), dále je zde kuchyň s jídelnou (kuch. linka je vybavena vestavěnými spotřebiči myčka, el. trouba, sklokeramická deska, lednice, digestoř), kuchyň je propojena s obývacím pokojem jehož dominantou je krb, celková plocha je (40 m2), dále je k dispozici ložnice s šatnou a pracovnou (19,2 m2), v chodbě (7,2 m2) která propojuje 1.p. s podkrovím je vytvořen prostor na pračku (je součástí vybavení bytu) a sušičku a úložný prostor pod schody. V patře se nachází světlé a prostorné podkroví o celkové ploše 43 m2, součástí kterého je samostatná šatna a koupelna s rohovou vanou, toaletou, bidetovou sprškou, umyvadlem a skříní. Vybavení bytu: jídelní stůl se židlemi, rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, ložnice s pracovnou a šatnou, postelí 180 x 200. Podkrovní místnost bez nábytku, krom šatny, jeho využití je variabilní a můžete zde mít dětský pokoj, pokoj pro hosty, ložnici, pracovnu. V bytě jsou podlahy dřevěné, dřevěná okna, dále je zde vysokorychlostní internet v optickém kabelu (za poplatek 450 Kč vč. TV), zabezpečení od společnosti Jablotron.

Byt je k nastěhování od dubna či po dohodě. Nájemné činí 36.000 Kč/měsíc + 2.000 Kč garážové stání. Zúčtovatelné zálohy na veškeré energie jsou 6.700 Kč/měsíc. Elektřinu si nájemce převádí na sebe. Poplatky budou propočteny na konkrétní počet osob. Jistota (vratná kauce) je ve výši 44.700 Kč. Vhodné pro 2 osoby či rodinu.

Byt se nachází v klidné lokalitě v rezidenčním komplexu Usedlosti a vinice Salabka, který je uzavřen a do jeho prostor mají přístup pouze rezidenti. Lokalita je bohatá na volnočasové aktivity, ideálním místem na sportování a procházky. V bezprostřední blízkosti se nachází ZOO a Botanická zahrada, dále pak plavecký bazén Šutka, Stromovka. Jedná se o lokalitu s velmi dobrou dopravní dostupností MHD, zastávka autobusu je v docházkové vzdálenosti od domu, metro "C" Nádraží Holešovice do 10 min. autobusem, velmi dobré i dopravní spojení díky tunelu Blanka. Veškerá občanská vybavenost v místě (restaurace, obchody, pošta, poliklinika Mazurská, OC Krakov atd.). Ihned k dispozici, vřele Vám tento byt doporučuji.

Parametry bytu

Cena
36 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
K Bohnicím, Praha 7, Troja
ID
57587
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
114 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 7?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu