Prodej výrobních prostor, Studénka - Butovice, 25000 m2

Butovice

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena k jednání podle aktuálního kurzu Euro/Kč. Včetně provize RK a vč. právního servisu.)

Prémioví partneři v Studénce

Informace k nemovitosti

Studénka u Ostravy - průmyslová zóna. Mladý průmyslový areál na prodej. Pozemek 2,5 ha. Stáří 27 roků. Areál je teprve od září 2023 mimo provoz. Trafo 22kV/400V, výkon 1000kVA. Zemní plyn, vlastní redukční stanice plynu, max. výkon 420m3/hod. Veřejný vodovod + navíc zdroj požární vody. Veřejná kanalizace + kanalizace povrchových vod. Funkční vlečka s technologií pro vykládku písku. V celém areálu pouze převážně zpevněné plochy (asfalt). Areál sestává z hlavní výrobní haly (stavební výroba) vč. hlavního skladu (celkem cca 3135m2), ze skladu hotové výroby, z budovy správní vč. soc. zařízení (pro 50 prac.) zast.pl.135m2, z budovy pomocného skladu a údržbářské dílny (cca 300m2). Venkovní sklad písku s bet. boxy 1100m2. Kamerová ochrana areálu s připojením na pult centrální ochrany. Areál se nachází v těsné blízkosti hlavní přístupové komunikace do města (výborná poloha z hlediska reklamy i dostupnosti), připojovací komunikace do areálu je ve vlastnictví prodávajícího. Dálnice D1 (Praha - Brno-Ostrava) 1,5km. Ostrava 20km. Okresní město Nový Jičín 10km. Hraniční přechod Polsko 40km. Naše nabídka je velmi zajímavá. Kromě již výše uvedeného musíme upozornit i na to, že se areál nachází v rovině a nevyžaduje proto žádné terénní úpravy při případném rozšíření o další objekty. Pozemek má příjemný a dobře využitelný obdélníkový tvar a stále velkou pozemkou rezervu pro případné rozšíření. Areál je vhodný nejen pro stavební výrobu ale také případně jako logistická základna, pro skladování a zpracování dřeva či případně pro jiné výrobní činnosti, které nevyžadují zateplené výrobní objekty. Tuto nemovitost nabízí exkluzivně pouze naše realitní kancelář. Volejte kdykoli.

Poznámka: prodávající připouští více variant prodeje lišících se rozsahem a vybaveností předmětu prodeje resp. koupě a lišících se samozřejmě pak i rozdílnými kupními cenami. Více v RK.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání podle aktuálního kurzu Euro/Kč. Včetně provize RK a vč. právního servisu.
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Butovice
ID
945
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
25000 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Jaroslav  Kašpar

Ing. Jaroslav Kašpar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Studénce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu