Prodej pozemku pro bydlení, Pardubice, 5932 m2 (ID: 3435258)

Pardubice

3 974 440 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 941 Kč /za měsíc

(Lze stavět na cca 105 m2 pozemku. Vlastní molo do max. 70 m2 po vlastním pozemku schváleno ! Příjezd a sjezd až na vlastní pláž.)

Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k pozemku

Prodej pozemku určeného k výstavbě - nyní zatím soukromé pláže s vlastní vodní plochou 5.933 m2 Mělické písníky u Pardubic.

Lze stavět na cca 105 m2 dle platného územního plánu (plocha RNX viz foto územní plán) např. stavbu pro rekreační a sportovní aktivity vč. sociálního a hygienického zařízení vč. jímek na odpadní vody, dále stavby technické infrastruktury (viz citace územní plán textová část) + lze ihned stavět molo na vlastní vodní ploše až do max. 70 m2.

Přesně na jih orientovaná pláž s výhledem na poloostrov a Železné hory. Nádherně čistá voda na koupání, písčité dno (až 5 m hloubka v místě). Vysoce atraktivní rybářský revír s trofejními úlovky. Místo má Genius loci. Přesně jižní orientace, z vlastní pláže je vidět jak východ slunce, tak i krásný západ slunce.

Schválené vlastní molo do max. 70 m2 libovolného tvaru a délky po vlastním pozemku (vlastní vodní ploše). Rozměry pozemku cca 191 x 31 m, z čehož cca 800 m2 tvoří zpevněná písková pláž na jih a zbytek je velká vlastní vodní plocha.

Nákladné terénní úpravy v roce 2023 vč. zpevnění břehu pláže proti vodní erozi kamenem na vodní díla dle normy ČSN. Příjezd vlastním automobilem na pláž vč. parkování na vlastním pozemku. Zpevněný sjezd.

Pozemek o šířce cca 31 m může kupující například rozdělit i na 3 pozemky (stejné pruhy) o šířce cca 10 m, což může sloužit více zájemcům (tzn. třetinová kupní cena), například rybářům přátelům apod. Nebo jako investice na (v případě rozdělení až 3 x celoroční) pronájem.

K dispozici písemné rozhodnutí stavebního úřadu města Přelouč s osvědčením o existenci veřejně přístupné účelové komunikace až na pozemek napojené na silnici č. III/32219.

Vlastní vodní plocha, resp. přístup k nádherně čisté vodě na vlastním pozemku je strategická investice do budoucna.

Již jste darovali své milé luxusní auto, dům, dovolené... Překvapte ji a darujte jí s červenou mašlí vlastní soukromou pláž se 70 m2 molem nejen pro romantické večery, ale i pro koupání, potápění, rybaření, surfing, paddleboarding, výlety, vlastní rekreaci.

Praha 1 h autem, Pardubice 16 min., Hradec Králové 28 min. Více informací a mnohem více fotografií této luxusní nemovitosti s velkým potenciálem, naleznete pouze na webu zprostředkovatele MAXEN.

Parametry pozemku

Cena
3 974 440 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Lze stavět na cca 105 m2 pozemku. Vlastní molo do max. 70 m2 po vlastním pozemku schváleno ! Příjezd a sjezd až na vlastní pláž.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pardubice
ID
stpa5933
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
5932 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

MAXEN realitní kancelář

Třída Míru 90, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Klára Forejtová

Klára Forejtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu