Prodej bytu 3+kk, Výšovice, 82 m2

Výšovice

5 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 640 Kč /za měsíc

(v ceně bytu + zahrada)

Prémioví partneři v Výšovicích

Informace k bytu

Obec Výšovice se nachází 7 km jižně od centra Prostějova a asi 1,5 km od dálnice Vyškov - Olomouc. V obci je obchod, restaurace řeznictví-uzenářství Páleník, fotbalové hřiště, kulturní dům.

Nabízíme k prodeji byt, který bude vybudován v rámci dvoubytového domu v obci Výšovice. Dispozice bytu bude 3+kk o podlahové ploše 82,4 m2, k bytu bude dále náležet vlastní zahrada 142,4 m2 s příjezdem ze zadní strany a možností vybudování parkování nebo garáže. Byt bude situován ve druhém podlaží dvoupodlažního domu.

V ceně je kompletní dokončení bytu bez kuchyňské linky a venkovních úprav zahrady. Termín dokončení je plánován na 1. pololetí roku 2025. Vytápění objektu bude zajištěno tepelným čerpadlem vzduch-voda. Okna plastová Rehaou Geneo s izolačním trojsklem. Podlahové krytiny v obytných místnostech PVC od fy. Gerflor, řada Texline, interiérové dveře Sepos v provedení voština plné, bílá barva, obložková zárubeň. Baterie od fy. Grohe, výtokové ventily (pro přívod vody k bateriím, pračce) Schell, WC závěsné splachovací systém Kombifix eco zn. Geberit. Zásuvky a vypínače jsou od společnosti ABB, modelová řada Swing.

V domě se dále nachází byt 3+kk se zahradou a garáží s příjezdem z uliční strany. Možné zakoupit i celý dům pro dvougenerační bydlení.

Parametry bytu

Cena
5 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
v ceně bytu + zahrada
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Výšovice
ID
894
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
82 m2
Patro
2. z 2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Plocha zahrady
142 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo CM reality

CM reality

Poděbradovo nám. 980/11, Prostějov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Výšovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu