Prodej zemědělské usedlosti, Zahrádky, 900 m2 (ID: 3435830)

Zahrádky

24 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 118 666 Kč /za měsíc

(při rychlém a solidním jednání prostor pro snížený ceny)

Prémioví partneři v Zahrádkách

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Sníte o chovu koní na ranči, otevření penzionu, provozování permakulturní lifestylové farmy či Airbnb nebo jen toužíte žít na venkově? Možná právě toto je místo, které jste hledali a kde se sny mohou stát skutečností. Všechny fotky jsou skutečné, nemovitost je zrekonstruována ve vysokém standardu. All photos are real, the property has been renovated to a high standard.

Dovolte mi představit vám jedinečný projekt, který je na evropském trhu velmi zřídka k vidění. Jedná se o biofarmu, která leží v malebné krajině u krásného jezera v oblasti se sportovními revíry, které patří k nejlepším v severních Čechách a přesto pouhou 1 hodinu jízdy autem z Prahy.

Biofarma hospodařící na pozemcích o rozloze 113.160 m2 nabízí nejenom příležitost k podnikání v zemědělství a to jak v rostlinné tak živočišné výrobě, ale též i nemovitost, která byla zrekonstruována na 7 luxusních apartmánů, nabízí příležitost v rámci ubytování, pořádání svateb, školení aj.

Na krásném pozemku s výhledem na jezero jsou dvě zrekonstruované stodoly o celkové výměře 490 m2, nová strojní stodola 75 m2, dojírna a přístřešek pro krávy 100 m2, přístřešek pro ovce, kurník, dvě sila, velké chladicí a mrazicí zařízení, 3.000 m2 permakulturní zahrady na bázi vyzrálého kompostu, celkem 480 m2 moderních automatických fóliovníků, vlastní studna s dostatkem vody, zavlažovací systémy, malá vinice a 2x 3-fázový zdroj.

Interiér hlavní nemovitosti byl kompletně zrekonstruován a nachází se zde 7 samostatných apartmánů s koupelnami, jedna společná prostorná kuchyně a jídelna pro 20 osob, kuchyně mlékárenské výroby, velká technická místnost, místnost vytápění, sklep, vinotéka, půda, 2 terasy a venkovní zastřešená kuchyně.

V loňském roce byl v hlavním domě nainstalován nový systém vytápění s napojením na stodoly a fóliovníky pro využití v období mimo sezónu. Mimo hlavní dům byla vybudována nová terasa s pecí na pizu, stodoly byly modernizovány novými střechami a půdami, infrastruktura pro chov zvířat byla doplněna o krmné prostory a nové přístřešky. V roce 2022 byl nainstalován nový septik.

Technické informace:
Hlavní dům o rozloze 900 m² s mlékárnou, půdou a sklepy, 3 terasami a balkonem
Celkem 113.160 m² pozemků (11,3 ha)
Zahrada o rozloze 5.000 m²
Fóliovník o 300 m² s vytápěním a elektronickým ovládáním
Fóliovník o 180 m², vybavený zařízením pro klíčení a denní hospodaření
Studna s dostatkem čisté vody
3 stodoly s dílnami a skladovacími prostory
2 profesionální chladicí kontejnery s řeznictvím
2 sila na obilí
Přístřešek pro stroje
Dojicí stanice
Rybník, který pojme 200 m³ vody
Vinice s 325 keři révy vinné - převážně Ryzlink rýnský
Velký přístřešek pro krávy
Stáj pro ovce
Kurník pro slepice a brojlery

Pokud ve vás tato exklusivní nemovitost vzbudila zvědavost a touho po více informacích, kontaktujte mne pro termín prohlídky. Těším se na vás.

Parametry domu

Cena
24 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
při rychlém a solidním jednání prostor pro snížený ceny
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Zahrádky
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
900 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
113600 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality Investors s.r.o.

Sladovnická 1627, Liberec XXX-Vratislavice nad Nisou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 32 lidí

Prodejce

Ing. Michaela Tybusová

Ing. Michaela Tybusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Zahrádkách (okr. Česká Lípa)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu