Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Kroměříž, Štěchovice, 1000 m2 (ID: 3438821)

Štěchovice, Kroměříž

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc

(cena u RK)

Prémioví partneři v Kroměříži

Informace k pozemku

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem pozemku, na kterém již stojí skladovací hala s kancelářskými prostory. Tento objekt je plný možností a nabízí mnohostranné využití - od velkoobchodu, přes výrobní odvětví, až po bytový dům. Nechte své podnikatelské sny stát se realitou na tomto strategicky umístěném pozemku!

Detaily Objektu:
- Pozemek má rozlohu 1000 m2
- Skladovací Hala (1.Np): Rozlehlá plocha 330 m2 s dvěma velkými vstupními vraty (3m x 3m), ideální pro logistiku a skladování. Půdorys 34,5 m x 12,3 m poskytuje flexibilní pracovní prostor.
- Kancelářské Prostory (2.Np): Dalších 330 m2 pro správu vaší firmy. K dispozici zázemí pro zaměstnance. Vyžaduje další investici pro maximální využití potenciálu.
- Lokalita: Výhodná poloha blízko nájezdu na dálnici D1 a centru Kroměříže, Perfektní pro podnikání a logistiku. Skvělá dostupnost pro zaměstnance i zásobování.
- Vybavení a Stav: Objekt je v soukromém vlastnictví, ve funkčním stavu, vybaven všemi inženýrskými sítěmi, plynovým kotlem s výkonem 500 kW a rozvedenou počítačovou sítí.
- Parkování: Dostatek parkovacích míst pro zaměstnance a návštěvníky přímo před objektem.

Tento objekt je skutečně ideální pro dynamické podnikatele s vizí rozvoje a inovací. Neomezujte se - zde můžete realizovat svůj byznys snů, ať už je to výroba, sklad, autoservis, nebo dokonce rezidenční bydlení.

Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci! Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás kontaktujte. Těšíme se na vaše plány a představy, které můžete na tomto pozemku realizovat. Staňte se součástí této vzrušující příležitosti ještě dnes!

Parametry pozemku

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Štěchovice, Kroměříž
ID
65:242310001
Plocha nemovitosti
1000 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

SDK reality

Moravské náměstí 754/13, Brno, Veveří

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Adam Knotek

Adam Knotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Kroměříži?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu