Prodej bytu 2+kk, Brno, Valchařská, 49 m2 (ID: 3440923)

Valchařská, Brno

4 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 399 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Prodej atelieru s dispozicí 2+kk o celkové výměře 49,5 m2 v novostavbě domu se třemi bytovými jednotkami. Dům byl zbudován s maximálním důrazem na nízké provozní náklady a šetrnost k životnímu prostředí. Celá stavba je kvalitně zateplena, k vytápění a ohřevu teplé vody je využito tepelné čerpadlo podpořené fotovoltaickou elektrárnou. V domě je instalován systém využití šedé vody pro splachování toalet. Novostavba je již řádně zkolaudována.

V celém prostoru atelieru je instalováno podlahové vytápění. V interiéru potěší kvalitní materiály - podlaha vinyl, obložkové zárubně, dveře s atraktivním černým kováním, okna značky Schüco, moderní obklad a dlažba v koupelně. Atelier je situován v 1 NP zahradní stavby, která nabízí naprostý klid.

K bytu náleží venkovní parkovací stání ve vnitrobloku přístupném pouze obyvatelům domu. K parkovacímu místu je možné instalovat nabíječku elektromobilu. PARKOVACÍ MÍSTO JE ZAHRNUTO V CENĚ JEDNOTKY. Budoucí obyvatelé domu jistě ocení společnou zahrádku, kde je možno zřídit posezení, gril, hrací prvek pro děti a tak podobně.

Lokalita vyniká dobrou dostupností do centra města přímou tramvajovou linkou. Milovníci přírody ocení bezprostřední blízkost oblíbené cyklostezky Brno - Bílovice nad Svitavou.

Zveme vás na osobní prohlídku!

V případě zájmu zajistíme výhodné financování bankovním úvěrem.

Parametry bytu

Cena
4 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Valchařská, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Šlampa

Ing. Lukáš Šlampa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu